1. Haberler
  2. Güncel
  3. Amasya’da “CEPTE ANONS” dönemi başlıyor

Amasya’da “CEPTE ANONS” dönemi başlıyor

featured
service
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Amasya Belediyesi, gelişen teknolojiye ayak uydurmak, vatandaşlara kolaylık sağlamak, görüntü ve gürültü kirliğini ortadan kaldırmak adına ‘CEPTE ANONS’ uygulamasına başlıyor.

Basın Yayın ve Halkla İlişkiler Müdürlüğü tarafından vatandaşlara sunulan uygulama ile İphone ya da Android telefon fark etmeksizin “CEPTE ANONS” uygulaması ile istediğiniz her zaman ve her yerde ücretsiz olarak dinleyebilirsiniz. Vatandaşlar, vefat, kayıp, su kesintisi, elektrik kesintisi, etkinlik, meteoroloji, hizmet ve genel duyuruları “CEPTE ANONS” uygulaması ile cep telefonlarından takip edilebilecek.

‘Uygulama sayesinde duyulmamış ve anlaşılmamış duyuru kalmayacak’
CEPTE ANONS uygulaması ile Belediye hoparlörlerinden yapılan sesli anonsların bu uygulama sayesinde cep telefonlarından otomatik olarak dinlenebileceğini söyleyen Amasya Belediye Başkanı Av. Turgay Sevindi açıklamasında şu ifadelere yer verdi;
“CEPTE ANONS uygulaması ile belediyemiz hoparlörlerinden yapılan sesli duyurular artık bu uygulama sayesinde cep telefonlarından anında ve otomatik olarak dinlenebilecek. Vatandaşlarımızın sadece ‘CEPTE ANONS’ uygulamasını cep telefonlarına indirmesi ve Amasya Belediyesi’ni eklemeleri yeterli olacak. Bu sayede vatandaşlarımızın duyurulardan haberdar olmaları için kolaylık sağlanmış olacak. Belediyemize ait hoparlörler de kullanılacak ama tamamen teknolojik olan uygulama sayesinde duyulmamış ve anlaşılmamış duyuru kalmayacaktır. Ayrıca uygulamanın içerisinde doğal afetlerde kullanılmak üzere düdük sesi ve S.O.S ışığı uygulaması da bulunmaktadır. Tüm hemşerilerimizi “CEPTE ANONS” uygulamasını kullanmaya davet ediyorum” dedi.

0
mutlu
Mutlu
0
_zg_n
Üzgün
0
sinirli
Sinirli
0
_a_rm_
Şaşırmış
0
komik
komik
0
vir_sl_
Virüslü
Amasya’da “CEPTE ANONS” dönemi başlıyor
Yorum Yap

Tamamen Ücretsiz Olarak Bültenimize Abone Olabilirsin

Yeni haberlerden haberdar olmak için fırsatı kaçırma ve ücretsiz e-posta aboneliğini hemen başlat.

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Uygulamayı Yükle

Uygulamamızı yükleyerek içeriklerimize daha hızlı ve kolay erişim sağlayabilirsiniz.

Giriş Yap

VakaHaber.CoM ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!

Bizi Takip Edin