1. Haberler
  2. Güncel
  3. Başkan Sevindi, muhtarlarla sabah kahvaltısında bir araya geldi

Başkan Sevindi, muhtarlarla sabah kahvaltısında bir araya geldi

featured
service
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Amasya Belediye Başkanı Av. Turgay Sevindi, Mahalle Muhtarları ile sabah kahvaltısında bir araya geldi. Kahvaltı programında Başkan Sevindi, Muhtarların istek ve önerilerini dinleyip notlar aldı.

Amasya Belediyesi Pirler Parkı sosyal tesisinde düzenlenen sabah kahvaltı programında Amasya’daki mahalle muhtarları ile bir araya gelen Başkan Sevindi, “Muhtarlarımız mahallelerimizdeki vatandaşlarımızın yol göstericisidir” dedi. Sabah kahvaltı programında Başkan Sevindi, ayrıca mahalle muhtarlarının istek ve önerilerini de dinledi. Programa Başkan Sevindi’nin yanı sıra Belediye Meclis Üyeleri Rasim Seven ve Fatih Yağcı, Birim Müdürleri ve Muhtarlar katıldı.

‘Muhtarlar devlet kurumları arasında köprü vazifesi görüyor’
Muhtarlarla her fırsatta bir araya gelerek şehre katkı sağlamak için istişarelerde bulunduklarını söyleyen Amasya Belediye Başkanı Av. Turgay Sevindi konuşmasında şunları söyledi;
“Muhtarlarımız demokratik kültürümüzün gelişimi noktasında birer mihenk taşı konumundadırlar. Muhtarlarımız, bulunduğu mahallede veya köyde devletimizin tüm kurumlarını temsil etmekte ve halkımızla devlet kurumları arasında köprü vazifesi görmektedir. Bizler muhtarlarımızı ve düşüncelerini önemsiyoruz. Muhtarlarımız ile birlikte hareket ederek mahallelerimize hizmet götürmek için gece-gündüz çalışıyoruz. Mahallelerimizdeki sorunların ortadan kaldırılması noktasında muhtarlarımız ile sürekli irtibat halindeyiz. Eksikleri giderirken bizlere sabır gösteren mahalle sakinlerimize ayrıca teşekkür ediyorum” dedi.

0
mutlu
Mutlu
0
_zg_n
Üzgün
0
sinirli
Sinirli
0
_a_rm_
Şaşırmış
0
komik
komik
0
vir_sl_
Virüslü
Başkan Sevindi, muhtarlarla sabah kahvaltısında bir araya geldi
Yorum Yap

Tamamen Ücretsiz Olarak Bültenimize Abone Olabilirsin

Yeni haberlerden haberdar olmak için fırsatı kaçırma ve ücretsiz e-posta aboneliğini hemen başlat.

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Uygulamayı Yükle

Uygulamamızı yükleyerek içeriklerimize daha hızlı ve kolay erişim sağlayabilirsiniz.

Giriş Yap

VakaHaber.CoM ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!

Bizi Takip Edin