1. Haberler
  2. Teknoloji
  3. Çolakoğlu Metalurji ANKIROS 2024’te Yenilikçi Çözümleriyle İlgi Odağı Oldu

Çolakoğlu Metalurji ANKIROS 2024’te Yenilikçi Çözümleriyle İlgi Odağı Oldu

featured
service
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Türkiye’nin lider yassı çelik üreticisi Çolakoğlu Metalurji, 19-21 Eylül 2024 tarihleri arasında İstanbul Fuar Merkezi’nde düzenlenen, 16. Uluslararası Demir Çelik, Döküm, Demirdışı Metalurji Teknolojileri, Makina ve Ürünleri İhtisas Fuar’ı ANKIROS 2024’te yerini aldı. Avrasya’nın en büyük metalurji buluşmalarından biri olan etkinlikte, Çolakoğlu Metalurji yenilikçi ürün ve hizmetlerini tanıtarak sektörün önde gelen temsilcileriyle bir araya geldi.

Çolakoğlu Metalurji standında ziyaretçilerini ağırladı ve özellikle yeşil çelik konsepti ile çevre dostu ürün ve hizmetlerini tanıtarak büyük ilgi topladı.

Çolakoğlu Metalurji Satış ve Pazarlama Direktörü Gökhan Erdem, uluslararası fuarlara katılımın Çolakoğlu Metalurji’nin küresel arenadaki konumunu daha da pekiştirdiğini vurgulayarak şunları söyledi: “Fuar boyunca sektördeki paydaşlarımızla etkin iletişim kurarak hem mevcut işbirliklerimizi güçlendirdik hem de yeni iş fırsatları yaratmak adına önemli adımlar attık. ANKIROS 2024, hem ürünlerimizi tanıttığımız bir platform oldu hem de küresel çelik sektöründeki rekabetçi gücümüzü ortaya koymak adına önemli bir fırsat sundu. Özellikle çevre dostu ürünlerimize gösterilen yoğun ilgi, sürdürülebilirlik ve karbon emisyonlarını azaltma yönündeki çalışmalarımızın sektörde karşılık bulduğunu gösteriyor. Bu ilgi, bizi gelecekteki projelerimiz için daha da motive ediyor.

Çolakoğlu Metalurji olarak, inovasyon ve mükemmeliyeti üretim süreçlerimize entegre etmeye devam ederek, müşterilerimize en modern çözümleri sunmaya kararlıyız. Ar-Ge yatırımlarımızla sektörde fark yaratan, ihtiyaca uygun ve üstün niteliklere sahip ürünler geliştirmeye devam ederken, sürdürülebilirlik odaklı vizyonumuzla geleceğe yatırım yapmayı sürdüreceğiz.”

Çolakoğlu Metalurji, aynı zamanda İstanbul Fuar Merkezinde düzenlenen 22. Uluslararası Metalurji ve Malzeme Kongresi’ne bu yıl da destek sponsoru oldu. Kongrede, Çolakoğlu Metalurji İşletmeler Direktörü Özgür Özsoy’a sponsorluk plaketi takdim edildi.

0
mutlu
Mutlu
0
_zg_n
Üzgün
0
sinirli
Sinirli
0
_a_rm_
Şaşırmış
0
komik
komik
0
vir_sl_
Virüslü
Çolakoğlu Metalurji ANKIROS 2024’te Yenilikçi Çözümleriyle İlgi Odağı Oldu
Yorum Yap

Tamamen Ücretsiz Olarak Bültenimize Abone Olabilirsin

Yeni haberlerden haberdar olmak için fırsatı kaçırma ve ücretsiz e-posta aboneliğini hemen başlat.

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Uygulamayı Yükle

Uygulamamızı yükleyerek içeriklerimize daha hızlı ve kolay erişim sağlayabilirsiniz.

Giriş Yap

VakaHaber.CoM ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!

Bizi Takip Edin