1. Haberler
  2. Güncel
  3. Karasu Belediyesi hizmetlerine devam ediyor

Karasu Belediyesi hizmetlerine devam ediyor

featured
service
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Karasu Belediye Başkanı İshak SARI, Bir Karasu Belediyesi Hizmeti Olan Bayanlara Yönelik “Pilates ve Zumba Stüdyo”su Açılış Törenine Eşi Gülten Hanım ile birlikte Katılım Sağladı.

Açılış oganizasyonu, Belediye Başkanı ile birlikte AK Parti İlçe Başkanı Recep AKSU, Emniyet Müdürü Ali ÜZMEZ, Milli Eğitim Müdürü Çetin TURHAN, Belediye Başkan Yardımcısı Hüdaver AĞUN, Belediye Meclis Üyeleri, basın mensupları ve vatandaşların katılımlarıyla bugün saat 14.00’te gerçekleşti. Hasan Ekşi Kültür Merkezinde (Konfor Düğün Salonu Yanı) hizmete giren Pilates ve Zumba Merkezi şimdiden bayanların yoğun ilgisine mazhar oldu.


Eğitmen Şehnaz Girgin, kurslara rağbetin oldukça sevindirici olduğunu ve kontenjanların dolmak üzere olduğunu belirterek ilgilenen vatandaşların kayıt için acele etmelerini tavsiye etti.
Belediye Başkanı İshak SARI, açılıştaki konuşmasında “İlçemizde özellikle hanım kardeşlerimiz tarafından talep edilen bir merkezi hayata geçirmiş olmanın mutluluğunu yaşıyoruz. Bedensel ve zihinsel sağlık açısından son zamanların gözde spor faaliyetleri arasında yer alan Pilates ve Zumba çalışmalarına yoğun bir rağbetle karşılaştık. Görüyoruz ki bu merkezi açmakla doğru bir eylem ortaya koyduk. Karasu Belediyesi olarak yeni ve farklı etkinlik alanları oluşturacak projelerin de hazırlığı içerisindeyiz. İnşaallah çok yakında yeni sürprizlerle de değerli hemşehrilerimize hizmet sunmaya devam edeceğiz.” ifadelerini kullandı. Başkan, Pilates ve Zumba Stüdyosunun ilçeye hayırlı olmasını diledi.

0
mutlu
Mutlu
0
_zg_n
Üzgün
0
sinirli
Sinirli
0
_a_rm_
Şaşırmış
0
komik
komik
0
vir_sl_
Virüslü
Karasu Belediyesi hizmetlerine devam ediyor
Yorum Yap

Tamamen Ücretsiz Olarak Bültenimize Abone Olabilirsin

Yeni haberlerden haberdar olmak için fırsatı kaçırma ve ücretsiz e-posta aboneliğini hemen başlat.

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Uygulamayı Yükle

Uygulamamızı yükleyerek içeriklerimize daha hızlı ve kolay erişim sağlayabilirsiniz.

Giriş Yap

VakaHaber.CoM ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!

Bizi Takip Edin