1. Haberler
  2. Güncel
  3. Karasu İshak Sarı ile devam dedi.

Karasu İshak Sarı ile devam dedi.

featured
service
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Ak Parti Karasu adayı İshak Sarı’nın tekrar aday olması ilçede büyük sevinçle karşılandı.

Edindiğimiz bilgiye göre Karasu’da İshak Sarı’nın 2.dönemi olacağı belli oldu. 31 Mart 2024 Pazar günü yapılacak olan Türkiye Yerel Seçimleri için geri sayım başladı. Bugün saat 17.00 de Ak Parti Genel Başkan Yardımcısı Ali İhsan Yavuz Sakarya’da resmen ilçe adaylarını açıklayacak toplantı gerçekleştirerek partililerle buluşacağı açıklandı.

İshak Sarı kimdir?

01 Eylül 1978 Karasu’da doğmuş. Neriman ve Şuayip SARI çiftinin ilk çocuğu olan, Başkanımız Evli ve 2 çocuk babasıdır.  Doğduğu ilçede ilköğrenimi Karasu Mehmet Akif Ersoy İlkokulunda, orta öğrenimini Karasu İmam Hatip ortaokulunda, Lise öğrenimini ise Karasu İmam Hatip Lisesinde tamamlamıştır.

Yükseköğrenimini Konya Selçuk Üniversitesi Hukuk Fakültesi Bölümünden 18 Mayıs 2003’de mezun olmuş ve İstanbul Barosunda Avukatlık stajını tamamlamıştır. Belediye Başkanımız İshak SARI Avukatlık stajının ardından doğum yeri olan Karasu’da 13 yıl süren avukatlık mesleğini icra etmiştir.Çeşitli STK’larda görev almış, 2012 yılında Karasu İmam Hatip Mezunları ve Mensupları Derneğini (Kim-Der ) kuran SARI  2006 – 2008 yılları arasında AK Parti Karasu İlçe Yönetim Kurulu Üyeliği, İlçe Başkan Yardımcılığı ve 2011- 2018 yılları arasında Ak Parti Karasu İlçe Başkanlığı görevini yürütmüştür. 31 Mart 2019 Mahalli İdareler Yerel Seçimlerinde aday gösterilerek Karasu Belediye Başkanı olarak seçilmiş ve görevine devam etmektedir.

0
mutlu
Mutlu
0
_zg_n
Üzgün
0
sinirli
Sinirli
0
_a_rm_
Şaşırmış
0
komik
komik
0
vir_sl_
Virüslü
Karasu İshak Sarı ile devam dedi.
Yorum Yap

Tamamen Ücretsiz Olarak Bültenimize Abone Olabilirsin

Yeni haberlerden haberdar olmak için fırsatı kaçırma ve ücretsiz e-posta aboneliğini hemen başlat.

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Uygulamayı Yükle

Uygulamamızı yükleyerek içeriklerimize daha hızlı ve kolay erişim sağlayabilirsiniz.

Giriş Yap

VakaHaber.CoM ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!

Bizi Takip Edin