1. Haberler
  2. Spor
  3. Ağrı Spor’da hedef 2. Lig

Ağrı Spor’da hedef 2. Lig

featured
service
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Gebze’nin saygın iş insanlarından Adem Doğrul’un asbaşkan olduğu Ağrı Spor’da yeni dönem hazırlıkları tamamlandı. Fenerbahçe Başkanı Ali Koç’un da katıldığı toplantıda 2. Lig’e çıkmak için neler yapılacağı masaya yatırıldı.

Gebze’nin sevilen ve sayılan iş insanlarından Adem Doğrul’un asbaşkanlığını yaptığı Ağrı Spor, geride bıraktığımız sezonda 3. Lig’de mücadele etti. Play-off’un kıyısından dönen Ağrı Spor’da yeni sezon hedefi 2. Lig’e çıkmak. Tüm çalışmalar ve transferler bu doğrultuda yapılıyor. Başkan Mehmet Yıldırım, Asbaşkan Adem Doğrul ve yöneticiler, yeni sezon hazırlıkları ile transfere son şeklini vermek üzere bir araya geldi. Fenerbahçe Başkanı Ali Koç da toplantıya katıldı. Toplantıda önce TFF Başkanlık seçimleri ve alt liglerin sorunları masaya yatırıldı.


ADEM DOĞRUL KONUŞTU
Ağrı Spor Asbaşkanı Adem Doğrul son derece keyifli geçen toplantının ardından konuştu. Doğrul, “Ali Koç’u yakından tanırız. Türk futbolunun gelişimi için verdiği emek ortada. Yeni sezon toplantımıza da katılarak onurlandırması bizi ayrıca mutlu etti. Ağrı Spor olarak yeni sezon hedefimiz şampiyon olarak 2. Lig’e çıkmak. Bunun ilk adımı olan kurumsallaşmamızı tamamladık. Sırada sportif başarı var. İlk hazırlık kampımız 15 Temmuz Pazartesi günü Ağrı’da başlayacak. Ağustos ayının 10’u gibi de ikinci etap kamp için Erzurum’a gideceğiz” dedi. Adem Doğrul taraftara yeni sezonda daha keyif veren bir futbol izleteceklerinin müjdesini verdi.

1
mutlu
Mutlu
0
_zg_n
Üzgün
0
sinirli
Sinirli
0
_a_rm_
Şaşırmış
0
komik
komik
0
vir_sl_
Virüslü
Ağrı Spor’da hedef 2. Lig
Yorum Yap

Tamamen Ücretsiz Olarak Bültenimize Abone Olabilirsin

Yeni haberlerden haberdar olmak için fırsatı kaçırma ve ücretsiz e-posta aboneliğini hemen başlat.

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Uygulamayı Yükle

Uygulamamızı yükleyerek içeriklerimize daha hızlı ve kolay erişim sağlayabilirsiniz.

Giriş Yap

VakaHaber.CoM ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!

Bizi Takip Edin