1. Haberler
  2. Güncel
  3. AK PARTİ İL BAŞKANI TALUS: “BÜYÜK KOCAELİ MİTİNGİNDE HEDEFİMİZ 100 BİN

AK PARTİ İL BAŞKANI TALUS: “BÜYÜK KOCAELİ MİTİNGİNDE HEDEFİMİZ 100 BİN

featured
service
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

AK Parti İl Başkanı Şahin Talus, il binasında seçim süreciyle ilgili basın toplantısı düzenledi. 28 Mart Perşembe günü Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın katılımıyla gerçekleştirilecek olan mitingle ilgili bilgi verdi.  Saha çalışmalarının sürdüğünü ifade eden Talus, İzmit’te dahil 13 ilçeyi kazanacaklarını iddia etti.

‘MHP VE BBP İLE SÜREKLİ SAHADAYIZ’
Sahaları boş bırakmadıklarını söyleyen Talus açıklamasında: “12. gününe ulaştığımız Ramazan’ın hepimize hayırlar getirmesini diliyorum. Yaklaşan mübarek Kadir gecemizi  Mayıs’tan beri MHP ve BBP teşkilatlarımızla birlikte her an sahadayız. Sürekli anket yapıyoruz, bazıları anket yaptık diyor görüyoruz anketlerini. Birileri hırsından bize çelme takmaya çalışsa da çalışıyoruz, onları umursamıyoruz.” şeklinde konuştu.

‘PERŞEMBE GÜNÜ 15.00’DA’
Erdoğan’ın katılacağı miting için hazırlıklara başladıklarını ifade eden Talus: “Büyük Kocaeli mitingimiz 28 Mart Perşembe günü Kocaeli Kongre Merkezi’nin miting alanında Cumhurbaşkanımız Sayın Recep Tayyip Erdoğan’ı karşılayacağız. Bu mitingleri bize güç veriyor. Bu mitingin belki tekrarı olmayacak diye düşünüp alanı sonuna kadar doldurmak istiyoruz, hedefimiz 100 bin.” dedi.

‘KAPALI KAPILAR ARDINDA İTTİFAK YAPIYORLAR’
Muhalefetin Kocaeli’de gizli ittifaklar yaptığını iddia eden Talus: “Öncelikle sandıkta seçmenimizin en yüksek katılımını sağlamak için çalışıyoruz. Genel seçimlerde olduğu gibi bu seçimlerde de kapalı kapılar arkasında Kocaeli’de de ittifak yapanları biliyoruz. Bizim gizlimiz saklımız yok, her şeyimiz ortada. Kirli hesaplar yapanların oyunları ayağına dolanacaktır. Cumhur İttifakı olarak hazırız, kararlıyız. Seçimi 1 oyla kazanacak gibi çalışıyoruz, biz kazanacağız.” diyerek eleştirdi.

‘İZMİT’İ BİZ KAZANACAĞIZ’
İzmit’te dahil 13 ilçeyi kazanacaklarını iddia eden Talus sözlerini: “İzmit’i kazanarak mağdur edebiyatından kurtaracağız. Seçim İzmit’te de Derince’de de başa baş gider ama anketlerde biz öndeyiz. Seçime başlarken hedefleri olanların sesi soluğu kesildi, görüyorsunuz. Az bir zaman kaldı, Cumhurbaşkanımızı büyük bir heyecanla karışlayacağız, 31 Mart’ta sandıkların açılmasını bekleyeceğiz.” şeklinde tamamladı.

0
mutlu
Mutlu
0
_zg_n
Üzgün
0
sinirli
Sinirli
0
_a_rm_
Şaşırmış
0
komik
komik
0
vir_sl_
Virüslü
AK PARTİ İL BAŞKANI TALUS: “BÜYÜK KOCAELİ MİTİNGİNDE HEDEFİMİZ 100 BİN
Yorum Yap

Tamamen Ücretsiz Olarak Bültenimize Abone Olabilirsin

Yeni haberlerden haberdar olmak için fırsatı kaçırma ve ücretsiz e-posta aboneliğini hemen başlat.

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Uygulamayı Yükle

Uygulamamızı yükleyerek içeriklerimize daha hızlı ve kolay erişim sağlayabilirsiniz.

Giriş Yap

VakaHaber.CoM ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!

Bizi Takip Edin