1. Haberler
  2. Kültür ve Sanat
  3. Amasyalılar Ece Mumay konseri ile keyifli saatler yaşadı

Amasyalılar Ece Mumay konseri ile keyifli saatler yaşadı

featured
service
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Türk Pop müziğinin sevilen sanatçısı Ece Mumay seslendirdiği birbirinden güzel parçalarla Amasyalılara keyifli saatler yaşattı.

19 Mayıs Atatürk’ü Anma Gençlik ve Spor bayramı kutlamaları kapsamında Amasya Belediyesi tarafından Yavuz Sultan Selim Meydanı’nda Kurtuluş Mücadelesi’nin ilk adımının 105. yılına özel düzenlenen Ece Mumay Gençlik Konserini on binlerce Amasyalı izledi. Amasyalılara unutulmaz bir gece yaşatan, sahne performansı ile sevenlerin gönlünü fetheden Ece Mumay Amasyalılar ile buluştu. Konsere, Başkan Sevindi’nin yanı sıra, CHP Amasya İl Başkanı İlker Küp, CHP Merkez İlçe Başkanı Arif Ferahoğlu, Gümüşhacıköy Belediye Başkanı Zehra Özyol ve on binlerce Amasyalı katıldı.

19 Mayıs Bayramı’nın 105. Yılını coşkuyla kutladık
Gazi Mustafa Kemal Atatürk’ün gençlere armağan ettiği 19 Mayıs Bayramı’nın 105. Yıldönümünde Amasyalılara Ece Mumay konseri ile keyifli saatler yaşattıklarını söyleyen Amasya Belediye Başkanı Av. Turgay Sevindi konuşmasında şunları kaydetti;


“Geleceğimizin umutları, yarınlarımızın aydınlıkları hepinizi canı gönülden sevgiyle selamlıyorum. Biz sizlerle gönül gönüle vermişiz, sevdada buluşmuşuz, aşkta buluşmuşuz gönülden sevmişiz. Güzel sesi ile Ece hanımefendiyi misafir ettiğimiz bu güzel akşamda bu muhteşem kalabalık birlik ve beraberliğimizin en güzel simgesi. Gazi Paşa’mızın şehri olan Amasya’mız için her zaman en güzelini yapmak için mesai harcamaya devam edeceğiz. Etkinliğimizde emeği geçen başta belediyede çalışan mesai arkadaşlarım olmak üzere güvenliğimizi sağlayan Zabıta ve Polis ekiplerimize yürekten teşekkür ediyorum” dedi.

0
mutlu
Mutlu
0
_zg_n
Üzgün
0
sinirli
Sinirli
0
_a_rm_
Şaşırmış
0
komik
komik
0
vir_sl_
Virüslü
Amasyalılar Ece Mumay konseri ile keyifli saatler yaşadı
Yorum Yap

Tamamen Ücretsiz Olarak Bültenimize Abone Olabilirsin

Yeni haberlerden haberdar olmak için fırsatı kaçırma ve ücretsiz e-posta aboneliğini hemen başlat.

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Uygulamayı Yükle

Uygulamamızı yükleyerek içeriklerimize daha hızlı ve kolay erişim sağlayabilirsiniz.

Giriş Yap

VakaHaber.CoM ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!

Bizi Takip Edin