1. Haberler
  2. Kültür ve Sanat
  3. Asırlık zaferin coşkusu İzmit’te yaşandı!

Asırlık zaferin coşkusu İzmit’te yaşandı!

featured
service
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Büyük Zaferin 102’nci yılında yüzlerce İzmitli, İzmit Belediye Meydanı’nda düzenlenen Kent Orkestrası ve Gülcan Altan konseriyle bayram coşkusunu doyasıya yaşadı

Milli bayramları her yıl ruhuna uygun olarak büyük bir coşkuyla kutlayan İzmit Belediyesi, bu yıl da 30 Ağustos Zafer Bayramı’nda tüm İzmitlilere unutulmaz bir akşam yaşattı. İzmit Belediyesi Kent Orkestrası ve Gülcan Altan’ın konserine yüzlerce İzmitli katıldı. Büyük zaferin coşkusu İzmit Belediye Meydanı’nda doyasıya yaşandı.

HÜRRİYET, “BÜYÜK ZAFERİN 102. YILI”

Konserden önce İzmitlilerin 30 Ağustos Zafer Bayramı’nı kutlayan İzmit Belediye Başkanı Fatma Kaplan Hürriyet, “Her milli bayramda bu bayramlara yakışır coşkuyu görmek, sizlerle beraber olmak çok güzel. Bayramlarımızı hak ettiği şekilde kutlamak çok kıymetli. Coşkunuz için teşekkür ediyorum. Bağımsızlık meşalesini sonsuza dek yakan Türk milletinin büyük zaferinin 102. yılını kutluyoruz.

“ONUR DUYUYORUZ”

Milletimizin kararlılığının, cesaretinin ve vatan sevgisinin zirveye ulaştığı bu güzel günü sizlerle birlikte kutlamaktan onur duyuyoruz.  30 Ağustos Zaferimiz ebedi ve tek başkomutanımız Gazi Mustafa Kemal Atatürk’ün önderliğinde Anadolu’nun dört bir yanından gelen kahramanlarımızın kanları ve canları pahasına yazdığı destanın adı.

“TÜM DÜNYAYA HAYKIRDIĞIMIZ GÜN”

30 Ağustos demek; bir milletin esarete boyun eğmemesi demek. 30 Ağustos demek, işgalin ve zulmün karşısında dimdik duracağımızı tüm dünyaya haykırdığımız gün demek. Bu kutsal topraklar; bağımsızlığına, özgürlüğüne ve hürriyetine sahip çıkmak için bir araya gelen atalarımızın bizlere mirası. Bizler de bu mirası korumak ve yaşatmakla, aynı atalarımız gibi canımızla, kanımızla yükümlüyüz.

“EN BÜYÜK SORUMLULUĞUMUZ”

Bugün, 30 Ağustos’un ruhunu yeniden yüreklerimizde hissetmeliyiz. Atalarımızın bizlere miras bıraktığı bu cennet vatanı korumak, geliştirmek ve gelecek nesillere en güçlü şekilde teslim etmek, en büyük sorumluluğumuzdur.

“YAŞASIN CUMHURİYET”

30 Ağustos Zafer Bayramı’nı büyük bir coşkuyla kutlarken başta Gazi Mustafa Kemal Atatürk, tüm şehitlerimiz ve gazilerimizi minnet, saygı ve rahmetle anıyorum. Hepsinden Allah razı olsun. Bağımsızlık ateşi sonsuza dek sönmesin. Yaşasın Mustafa Kemal Atatürk, yaşasın Türkiye Cumhuriyeti! 30 Ağustos Zafer Bayramımız kutlu olsun” dedi.

SANATÇIDAN BAŞKAN HÜRRİYET’E TEŞEKKÜR

Sanatı Gülcan Altan, Başkan Hürriyet’e teşekkür ederek, “Kent Orkestrasını bu kente kazandırmanız çok kıymetli. Bu kente kadın eli değdiği ne kadar belli. İşte bizim böyle güçlü Cumhuriyet kadınlarına ihtiyacımız var. Çok teşekkürler Başkanım” ifadelerini kullandı.

0
mutlu
Mutlu
0
_zg_n
Üzgün
0
sinirli
Sinirli
0
_a_rm_
Şaşırmış
0
komik
komik
0
vir_sl_
Virüslü
Asırlık zaferin coşkusu İzmit’te yaşandı!
Yorum Yap

Tamamen Ücretsiz Olarak Bültenimize Abone Olabilirsin

Yeni haberlerden haberdar olmak için fırsatı kaçırma ve ücretsiz e-posta aboneliğini hemen başlat.

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Uygulamayı Yükle

Uygulamamızı yükleyerek içeriklerimize daha hızlı ve kolay erişim sağlayabilirsiniz.

Giriş Yap

VakaHaber.CoM ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!

Bizi Takip Edin