1. Haberler
  2. Güncel
  3. BAŞKAN BÜYÜKGÖZ, GEBZE BİRLİK FK’YI AĞIRLADI

BAŞKAN BÜYÜKGÖZ, GEBZE BİRLİK FK’YI AĞIRLADI

featured
service
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Gebze Belediye Başkanı Zinnur Büyükgöz, 1.amatör küme temsilcimiz Gebze Birlik FK Başkanı Şener Yılmaz ve beraberindeki heyeti kabul etti.

Spora ve futbola olan tutkusunu bölgemizde yatırıma dönüştüren Şener Yılmaz, geçtiğimiz yıl kurduğu Gebze Birlik Futbol Kulübü ile 1. Amatör küme B grubunda şampiyonluk mücadelesi veriyor.

Şener Yılmaz’ın yanı sıra Şener GYD Genel Müdürü Şenol Yılmaz, Şener Yılmaz’ın spor aktivitelerinin komite başkanı TSE Başdenetçisi Fatih Soylu, Şener GYD Mali İşler sorumlusu Suzan Denizhan, Gebze Birlik FK Teknik Direktörü Ethem Kılıç ve futbol takımı kaptanı Yasin Koç’tan oluşan heyeti makamında kabul eden Gebze Belediye Başkanı Zinnur Büyükgöz, ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getirerek başarı dileklerinde bulundu.

Gebze Birlik FK Başkanı Şener Yılmaz ise Başkan Büyükgöz’e bölgemizde gerçekleştirdikleri ticari ve sportif faaliyetler hakkında bilgi verdi.

Yılmaz, Başkan Büyükgöz’e hitaben yaptığı açıklamalarda geçtiğimiz yıl kurulan Gebze Birlik FK’nın başarılı performansından bahsederek “ Amacımız bu yıl 1.amatör kümede şampiyon olarak bölgemizi süper amatörde temsil etmek. Gebze Birlik FK olarak alt yaş gruplarında teknik heyetimiz ve sportif direktörlerimizin destekleri ile takımlarımızı oluşturuyoruz. U11 ve üzeri takımlarımızı kısa sürede tamamlayacağız. Tüm yaş gruplarında oynayan takımlar oluşturmayı hedefliyoruz. Kulüp olarak kadın futbol takımının kurulması ile ilgili çalışmalarımız son aşamasına geldi. Birde basketbol takımı kurma hazırlığımız var.” Dedi.

Gebze Birlik FK Başkanı Şener Yılmaz, Gebze Belediye Başkanı Zinnur Büyükgöz’ü ziyaretlerinde kulüp olarak başarı odaklı bir yapı oluşturmayı hedeflediklerini belirterek “ bu bölgede iş dünyasında çok çalışıyor ve başarılı işler yapıyoruz. Bu kentten kazandığımız para ile bölgemizin gençlerine spor alanında katkı sağlamak amacı ile yatırımlarımızı aralıksız olarak sürdürüyoruz. Amatörler haftasında belediyemizin kulüplerimize sağladığı malzeme yardımı içinde teşekkür ederiz. Bizim belediyemizden her hangi bir ekonomik beklentimiz yok. Büyükşehir belediyemizin ve federasyonumuzun iş birliği ile bölgemizde devam eden tesis yatırımlarının bir an evvel tamamlanmasını sabırsızlıkla bekliyoruz. Belediye Başkanımız olarak sizden beklentimiz gerçekleştirdiğimiz sportif faaliyetlerde bizlere manevi destek vermeniz ve sizleri yanımızda görmek. Bu kent için, geleceğin teminatı gençlerimiz için yatırımlarımızı artırarak devam edeceğiz.” Dedi.

Gebze Belediye Başkanı Zinnur Büyükgöz, Gebze Birlik Futbol Kulübüne 1. Amatör kümede başarı dileklerini yineleyerek “ Göreve geldiğimiz günden bu yana spora yönelik yatırımlar konusunda Büyükşehir Belediye Başkanımız Tahir Büyükakın’ın destekleri ile önemli adımlar attık. Yapımı halen devam eden tesislerimizin tamamlanması le birlikte bölgemizdeki tesis sorununa kalıcı çözümler üretmiş olacağız. Yaz spor okullarımız, amatör kulüplere malzeme desteği, Ampute futbol takımımız, Gençlik ve Spor Müdürlüğünün tavsiyeleri ile amatör sporcularımıza katkılarımız aralıksız olarak devam ediyor. Gebzemizin sporun her alanında markalaşması ve başarılı olması için tüm imkanlarımızı gençlerimizin hizmetine sunuyoruz.” Diyerek Gebze Birlik FK kulübüne, Şener Yılmaz ve ekibine başarı dileklerini yineledi.

Yılmaz ve beraberindeki heyet Gebze Belediye Başkanı Zinnur Büyükgöz için özel olarak yaptırılan Gebze Birlik FK. formasını kendisine hediye ederek gelecek hafta Alaettin Kurt stadında oynanacak İzmit FK maçına davet ettiler.

0
mutlu
Mutlu
0
_zg_n
Üzgün
0
sinirli
Sinirli
0
_a_rm_
Şaşırmış
0
komik
komik
0
vir_sl_
Virüslü
BAŞKAN BÜYÜKGÖZ, GEBZE BİRLİK FK’YI AĞIRLADI
Yorum Yap

Tamamen Ücretsiz Olarak Bültenimize Abone Olabilirsin

Yeni haberlerden haberdar olmak için fırsatı kaçırma ve ücretsiz e-posta aboneliğini hemen başlat.

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Uygulamayı Yükle

Uygulamamızı yükleyerek içeriklerimize daha hızlı ve kolay erişim sağlayabilirsiniz.

Giriş Yap

VakaHaber.CoM ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!

Bizi Takip Edin