1. Haberler
  2. Spor
  3. Başkan Sevindi, Türkiye Ampute Milli Takımı’nı Amasya’ya davet etti

Başkan Sevindi, Türkiye Ampute Milli Takımı’nı Amasya’ya davet etti

featured
service
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Amasya Belediye Başkanı Av. Turgay Sevindi, Avrupa şampiyonu olan Türkiye Ampute Futbol Milli Takımı’nı Amasya’ya davet etti.

EURO 2024 Ampute Futbol Şampiyonası finalinde İspanya’yı devirerek şampiyon olan Türkiye Ampute Futbol Milli Takımı Teknik Direktörü Gazi İsmail Temiz ile telefonda görüşen Amasya Belediye Başkanı Av. Turgay Sevindi, bütün heyeti gönülden tebrik ederek, kendilerini Amasya’ya davet etti. Türkiye Ampute Milli Futbol Takımı, Fransa’nın Evian-Les-Bains kentinde düzenlenen EURO 2024 Ampute Futbol Şampiyonası finalinde İspanya’yı 3-0 yenerek üst üste 3. kez Avrupa şampiyonu oldu. Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Gençlik ve Spor Bakanı Osman Aşkın Bak, İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı Ekrem İmamoğlu, Ankara Büyükşehir Belediye Başkanı Mansur Yavaş ve Amasya Belediye Başkanı Av. Turgay Sevindi, Türkiye Ampute Milli Futbol Takımı Teknik Direktörü Gazi İsmail Temiz’i telefonla arayarak, ülkeye yaşattıkları sevinçten dolayı tüm heyeti canı gönülden tebrik ettiklerini bildirdiler.

‘Kahramanlarımızı Gazi paşamızın şehrinde ağırlamak bizim için onurdur’
Teknik heyet ve Avrupa Şampiyonu olan futbolcuları kazandıkları kupa ile Amasya’ya davet eden Amasya Belediye Başkanı Av. Turgay Sevindi açıklamasında şunları kaydetti;
“Türkiye Ampute Milli Takımımızın 3. Kez Avrupa Şampiyonu olması tüm Türkiye’yi olduğu gibi Amasyalı hemşehrilerimizi de mutlu etmiştir. Önümüzde kutlayacağımız 12-22 Haziran Uluslararası Atatürk Kültür ve Sanat Festivalimiz var. Milli Takım hocamız Gazi İsmail Temiz ile telefonda görüştüğümde tüm heyeti ve takımı tebrik ederek, kazandıkları kupa ile birlikte Amasya’ya davet ettim. Ne zaman müsait olurlarsa bize bu gururu yaşatan kahramanlarımızı Gazi paşamızın şehrinde misafir etmek bizim için bir onurdur” dedi.

0
mutlu
Mutlu
0
_zg_n
Üzgün
0
sinirli
Sinirli
0
_a_rm_
Şaşırmış
0
komik
komik
0
vir_sl_
Virüslü
Başkan Sevindi, Türkiye Ampute Milli Takımı’nı Amasya’ya davet etti
Yorum Yap

Tamamen Ücretsiz Olarak Bültenimize Abone Olabilirsin

Yeni haberlerden haberdar olmak için fırsatı kaçırma ve ücretsiz e-posta aboneliğini hemen başlat.

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Uygulamayı Yükle

Uygulamamızı yükleyerek içeriklerimize daha hızlı ve kolay erişim sağlayabilirsiniz.

Giriş Yap

VakaHaber.CoM ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!

Bizi Takip Edin