1. Haberler
  2. Güncel
  3. Belediye Ekipleri Yeşilırmak Nehri’ni temizledi

Belediye Ekipleri Yeşilırmak Nehri’ni temizledi

featured
service
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Amasya Belediye Başkanı Av. Turgay Sevindi, 8500 yıllık tarihe sahip şehrimizin ortak değeri olan Yeşilırmak Nehri’mize hep birlikte sahip çıkmalıyız” dedi.

Geçen hafta oksijen düşüklüğü nedeniyle yaşanan balık ölümlerinin ardından Belediye sorumluluk alanında olmamasına rağmen DSİ Şube Müdürlüğü ile işbirliği içerisinde Yeşilırmak nehri içerisinde bulunan çöp atıkları Amasya Belediye Başkanı Av. Turgay Sevindi’nin direktifleri doğrultusunda Belediye’ye ait Arama-Kurtarma Ekipleri tarafından temizlendi. Başkan Sevindi, şehrin değeri olan ve il dışından gelen yerli ve yabancı turistlerin hayran kaldıkları şehrin ortasından geçen Yeşilırmak Nehri’ni halkla birlikte temiz tutmaları gerektiğini söyledi.


‘Yeşilırmak hepimizin ortak değeri’
Yeşilırmak’ın temiz tutulmasının Amasya’nın geleceği açısından önemli olduğunu söyleyen Amasya Belediye Başkanı Av. Turgay Sevindi açıklamasında şunları kaydetti;
“Yeşilırmak hepimizin ortak değeri. Amasya Belediyemize ait arama-kurtarma ekiplerimizce, bırakılan atıklar yoğun bir mesai harcanarak temizlendi. Şehrimizin en büyük ortak değeri olan Yeşilırmak’a sahip çıkmamız hepimiz için çok önemlidir. Bu amaçla; Çevre Şehircilik İl Müdürlüğümüz ve DSİ ile yapmış olduğumuz çalışmalar doğrultusunda, daha özen göstererek, Yeşilırmak’ı olabildiğince temiz tutmak için gayret göstermeye çalışacağız. Bu nedenle de tüm hemşehrilerimize Yeşilırmak’a sahip çıkmaya ve çevremizi temiz tutmaya davet ediyorum” diye konuştu.

0
mutlu
Mutlu
0
_zg_n
Üzgün
0
sinirli
Sinirli
0
_a_rm_
Şaşırmış
0
komik
komik
0
vir_sl_
Virüslü
Belediye Ekipleri Yeşilırmak Nehri’ni temizledi
Yorum Yap

Tamamen Ücretsiz Olarak Bültenimize Abone Olabilirsin

Yeni haberlerden haberdar olmak için fırsatı kaçırma ve ücretsiz e-posta aboneliğini hemen başlat.

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Uygulamayı Yükle

Uygulamamızı yükleyerek içeriklerimize daha hızlı ve kolay erişim sağlayabilirsiniz.

Giriş Yap

VakaHaber.CoM ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!

Bizi Takip Edin