1. Haberler
  2. Eğitim
  3. DERİNCE BELEDİYESİNDEN EĞİTİME TAM DESTEK

DERİNCE BELEDİYESİNDEN EĞİTİME TAM DESTEK

featured
service
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

İlçedeki okul müdürleri ile bir araya gelen Derince Belediye Başkanı Av. Sertif Gökçe, “Çocuklarımızın ve gençlerimizin gelişimlerini daha iyi şartlarda gerçekleştirmeleri için eğitime olan desteğimiz kararlılıkla devam edecek” dedi

BAŞKAN GÖKÇE’DEN MESAJLAR

Derince Belediye Başkanı Av. Sertif Gökçe, 2024- 2025 Eğitim-Öğretim Dönemi öncesi ilçedeki eğitim kurumlarının müdürleri ile bir araya gelerek yeni eğitim yılına dair değerlendirmelerde bulundu. Yelken Kafe Toplantı Salonu’nda gerçekleşen programda Başkan Gökçe’nin yanı sıra Belediye Başkan Yardımcısı Mehmet Turan ve ilgili birim müdürleri de hazır bulundu. Toplantıya dair genel bir değerlendirmede bulunan Başkan Gökçe, “Okul sezonu başlamadan önce Derincede’ki bütün okul müdürlerimizle bir araya geldik. İlçemizdeki okullarımızın ihtiyaç ve sıkıntılarını konuştuk. Çocuklarımızın ve gençlerimizin gelişimlerini daha iyi şartlarda gerçekleştirmeleri için eğitime olan desteğimiz kararlılıkla devam edecektir” dedi.

ÖNCELİĞİMİZ İNSANA YATIRIM

Konuşmasında eğitime yönelik çalışmalara önem verdiklerini belirten Başkan Gökçe, “Okullarımız açılmadan önce okullarımızın eksiklerini gidermek, yapabileceklerimiz konularda sizlere destek olmak özellikle eğitime ve okullara bakış açımızı sizlerle paylaşmak için bir aradayız. Bizim hayata bakış açımız her zaman insana yatırım yapmak. İnsana yatırım da çocuklardan ve eğitimden başlar. Ülkenin kurtuluşunun eğitimde ve çocuklarda olduğunu her zaman söyledik. Betona ve ranta yapılan yatırım yerine çocuklara, eğitime, kültüre ve sanata yapılan yatırımın bir ülkenin geleceği için çok önemli olduğuna inanıyorum” diyerek sözlerine devam etti.

OKULLARIMIZIN YANINDA OLACAĞIZ

Önceliklerinin her zaman eğitime ve okullara yönelik olduğunu belirten Başkan Gökçe, “Biz hiçbir zaman gelen bir soruna karşılık bu bizim görevimiz değil, diğer kurumların sorumluluğundadır demedik. Derince’de yaşayan herkesin sorunu bizim sorunumuzdur. Derince’de eğer bir çocuk okula gitmiyorsa bu da bizim sorunumuzdur. Eğer bir vatandaşın elektriği kesikte bizim de sorunumuzdur. Yerel yönetimler sorunu bizzat çözemiyorlarsa da ilgili kurumla temasa geçerek yardımcı olmalıdır. Bizler eğitimin kalitesini daha nasıl arttırabiliriz onu düşünmeliyiz. Biz yapabileceğimiz tüm imkanlarımızla okullarımızın yanında olacağız” dedi.

GELECEĞİMİZE BİRLİKTE SAHİP ÇIKMALIYIZ

Mahallelerde düzenlenen tiyatro etkinliklerine gösterilen ilginin memnuniyet verici olduğunu belirten Başkan Gökçe, Derince’yi sanat ve kültür kenti yapacaklarını ifade ederek “Bizim önümüzdeki dönemde hedefimiz Derince’nin kültürüne, sanatına ve eğitimine katkı sunmak. İmkanlarımız dahilinde çocuklarımızın tamamını sporla, sanatla ve kültürle buluşturmaya devam edeceğiz. Okullarımızla iş birliği içerisinde çalışmaya devam edeceğiz. Hepimizin tek amacı çocuklarımızın en iyi şekilde eğitim alması. Sizler bizim çocuklarımızı eğitiyorsunuz. Bu çocuklarımız bizim geleceğimiz. Geleceğimize hep birlikte sahip çıkmalıyız” diyerek sözlerini noktaladı.

Plaj Voleybolu’nda Başvurular 29 Ağustos’ta Sona Eriyor

Derince Belediyesi’nin sportif etkinlikler kapsamında düzenleyeceği Plaj Voleybolu Turnuvası için kayıt süreci 29 Ağustos Perşembe günü sona eriyor

SON BAŞVURU TARİHİ 29 AĞUSTOS

Yaz dönemi ile birlikte kültürel, sanatsal ve sportif etkinliklerin hız kesmeden gerçekleştiği Derince’de yeni bir heyecan daha başlayacak. Derince Belediyesi tarafından düzenlenecek Plaj Voleybolu Turnuvası için devam eden kayıt süreci 29 Ağustos Perşembe günü sona erecek. Derince’de düzenlenecek olan bu önemli organizasyona katılmak isteyenler 0 262 233 19 91 numaralı telefondan bilgi alabilecekleri gibi www.derince.bel.tr adresine girerek şartname ve muvafakatname ile katılım formuna ulaşabilecek.

MÜSABAKALAR HARİKALAR SAHİLİ’NDE

Doldurdukları katılım formlarını en geç 29 Ağustos Perşembe günü saat 17.00’ye kadar Derince Belediyesi Gençlik Spor Hizmetleri Müdürlüğü’ne (Yenikent Kapalı Pazar Yeri karşısı‐Mimar Sinan Parkı içi) teslim edecek olan sporcular, ödüllü olarak düzenlenecek bu büyük heyecanda mücadele verecek. 5, 6 ve 7 Eylül tarihlerinde Harikalar Sahili’nde (Körfez Sınırı) 7 ayrı kategoride düzenlenecek olan organizasyona sporseverlerin yoğun ilgi göstermesi bekleniyor.

KATEGORİLER:

Yıldız/Genç/Büyük Erkekler (2008 ve üzeri doğumlular)

Büyükler Karma Gruplar (2008 doğumlu ve üzeri sporcular)

Yıldız/Genç/Büyük Kızlar (2009 ve üzeri doğumlular)

Küçük Kızlar (2010‐2011 doğumlular)

Küçük Erkekler (2009‐2010)

Minik Kızlar (2012‐2013 doğumlular)

Minik Erkek (2011‐2012)

Özgen Sarıkaya NHA İGFA

0
mutlu
Mutlu
0
_zg_n
Üzgün
0
sinirli
Sinirli
0
_a_rm_
Şaşırmış
0
komik
komik
0
vir_sl_
Virüslü
DERİNCE BELEDİYESİNDEN EĞİTİME TAM DESTEK
Yorum Yap

Tamamen Ücretsiz Olarak Bültenimize Abone Olabilirsin

Yeni haberlerden haberdar olmak için fırsatı kaçırma ve ücretsiz e-posta aboneliğini hemen başlat.

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Uygulamayı Yükle

Uygulamamızı yükleyerek içeriklerimize daha hızlı ve kolay erişim sağlayabilirsiniz.

Giriş Yap

VakaHaber.CoM ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!

Bizi Takip Edin