1. Haberler
  2. Güncel
  3. DERİNCE’DE KENT BAYRAMLAŞMASI

DERİNCE’DE KENT BAYRAMLAŞMASI

featured
service
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Kurban Bayramı’nın ikinci gününde Kent Meydanı’nda düzenlenen törende vatandaşlarla bir araya gelen protokol vatandaşların bayramını kutladılar.

NHA/ Özgen Sarıkaya

Derince Kent Meydanı’nda gerçekleşen bayramlaşma törenine Derince Belediye Başkanı Av. Sertif Gökçe ve eşi Av. Sibel Gökçe İlçe Kaymakamı Mustafa Demirelli, Garnizon Komutan Vekili Dz. Kd. Albay Hikmet Girgin, İlçe Emniyet Müdürü Şaheser Şen, Siyasi Partilerin İlçe Başkanları ve yöneticileri, Belediye Meclis Üyeleri, Muhtarlar, Kaymakamlık ve Belediye daire müdürleri, Demokratik Kitle Örgütleri Başkanları ve yöneticileri, Şehit aileleri, Gaziler ve Derince’ li vatandaşların katılımıyla gerçekleşti.

“Barış ve Sağlık Dolu Bayramlar Diliyorum”

Kurban Bayramı’nın ikinci gününde Kent Meydanı’nda düzenlenen törende vatandaşlarla bayramlaşan Derince Belediye Başkanı Av. Sertif Gökçe, “Herkese barış ve sağlık dolu nice bayramlar diliyorum” dedi.

Bayramlaşmaya Katılım Yoğundu

Derince Kaymakamlığı ve Derince Belediyesi’nin Kurban Bayramı dolayısıyla birlikte düzenlediği Kent Bayramlaşması, Derince Kent Meydanı’nda gerçekleşti. Derince’ lilerin yoğun ilgi gösterdiği tören bayramın ruhuna uygun olarak coşkulu bir şekilde gerçekleşti. Programa katılmak için meydanda bir araya gelen protokol mensupları, vatandaşlarla tek tek selamlaşarak bayramlarını kutladı. Bayramın huzurunu ve mutluluğunu en güzel şekilde yaşayan vatandaşlar, protokol mensupları ile sık sık fotoğraf çektirerek anı ölümsüzleştirdi.

“Halkımız için çalışmaya devam ediyoruz”

Programda açılış konuşmasını yapan Derince Belediye Başkanı Av. Sertif Gökçe, “Bayramlar bildiğimiz gibi dayanışmanın, yardımlaşmanın ve birlikteliğin arttığı en önemli günlerdir. Ülkemiz başta olmak üzere Gazze’de saldırgan İsrail’in baskısı altında yaşayan halkın ve tüm İslam aleminin bayramlarını kutluyorum. Herkese barış ve sağlık dolu nice bayramlar diliyorum. Derinceli halkımızın güzel bir bayram geçirebilmesi için ibadethanelerimizin, mezarlıklarımızın ve kamu alanlarının bakımlarını en iyi şekilde yaparak kullanıma sunduk. Halkımız için çalışmaya devam ediyoruz” dedi.

Başkan Gökçe’den Çalışanlara Teşekkür

Başkan Gökçe, “Bu bayramda gece gündüz demeden çalışan başta belediyemizde çalışan emekçi kardeşlerimize, Temizlik İşlerimize, Park ve Bahçeler ile Fen İşleri Müdürlüklerimize buradan bir kez daha teşekkür ediyorum. Tek amacımız, tek yolumuz halkımızın mutlu olması” dedi. Başkan Gökçe’nin ardından konuşan İlçe Kaymakamı Mustafa Demirelli, “Kurban Bayramımız mübarek olsun, kutlu olsun. Bir bayramı daha burada sevgi ve coşku ile kutluyoruz” dedi.

CHP Derince İlçede Bayramlaşma

 Kent bayramlaşmasından sonra belediye başkanı gökçe il başkanlığının düzenlediği bayramlaşmaya katıldı.il bayramlaşmasından sonra CHP Derince ilçe başkanlığının düzenlediği örgüt bayramlaşmasına ilçe başkanlığı binasında katıldı. Bayramlaşma programındaİlçe başkanı Taşkın Çağatay Yamen, ilçe yöneticileri, Milletvekili Harun Özgür Yıldızlı, Derince Belediye Başkanı Av. Sertif Gökçe, İl Yöneticileri, Meclis Üyeleri İlçe Kadın Kolu Başkanı Av. Kübra Akkurt, Mahalle Temsilcileri ve parti üyeleri ile birlikte ilçe binasında bayramlaşma yapıldı.

0
mutlu
Mutlu
0
_zg_n
Üzgün
0
sinirli
Sinirli
0
_a_rm_
Şaşırmış
0
komik
komik
0
vir_sl_
Virüslü
DERİNCE’DE KENT BAYRAMLAŞMASI
Yorum Yap

Tamamen Ücretsiz Olarak Bültenimize Abone Olabilirsin

Yeni haberlerden haberdar olmak için fırsatı kaçırma ve ücretsiz e-posta aboneliğini hemen başlat.

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Uygulamayı Yükle

Uygulamamızı yükleyerek içeriklerimize daha hızlı ve kolay erişim sağlayabilirsiniz.

Giriş Yap

VakaHaber.CoM ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!

Bizi Takip Edin