1. Haberler
  2. Eğitim
  3. “Dijital Pazarlama ve E-Ticarete Giriş”

“Dijital Pazarlama ve E-Ticarete Giriş”

featured
service
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Kocaeli Büyükşehir Belediyesi Sivil Toplum Kuruluşları Daire Başkanlığı’nın ve Gebze Esnaf ve Sanatkârlar Odası’nın iş birliğiyle, 24-26 Haziran tarihleri arasında Kocaeli Büyükşehir Belediyesi Balyanoz Eğitim Tesisleri’nde “Dijital Pazarlama ve E-Ticarete Giriş” eğitimi düzenlendi.

E-Future Dijital Pazarlama Ajansı Kurucusu Zafer Berkay Yalçın tarafından verilen eğitime, 100’ün üzerinde esnaf katılım sağladı.
Eğitim boyunca katılımcılar, dijital pazarlama ve e-ticaretin temelleri hakkında kapsamlı bilgi edinme fırsatı buldular. Eğitim süresince konaklama imkânı sunulan esnaflar, eğitim sonunda sertifikalarını alarak programı başarıyla tamamladılar.,


Gebze Esnaf ve Sanatkârlar Odası Başkanı Alper Demir, bu tarz projelerin esnafla buluşmasının büyük önem taşıdığını vurgulayarak, “Esnaflarımızın dijital dünyada da rekabet edebilir hale gelmesi için bu tür eğitimler hayati önem taşımaktadır. Kocaeli Büyükşehir Belediye Başkanımız Sn. Doç.. Dr. Tahir BÜYÜKAKIN’a desteklerinden ötürü teşekkür ederiz,” dedi.


Kocaeli Büyükşehir Belediyesi Sivil Toplum Kuruluşları Daire Başkanlığı’nın destek verdiği bu proje, esnafların dijital dönüşüm süreçlerinde yanlarında olmayı hedefliyor. Eğitime katılan esnaflar, dijital pazarlama ve e-ticaret konularında yetkinliklerini artırarak işlerini daha ileriye taşıma şansı buldular.

0
mutlu
Mutlu
0
_zg_n
Üzgün
0
sinirli
Sinirli
0
_a_rm_
Şaşırmış
0
komik
komik
0
vir_sl_
Virüslü
“Dijital Pazarlama ve E-Ticarete Giriş”
Yorum Yap

Tamamen Ücretsiz Olarak Bültenimize Abone Olabilirsin

Yeni haberlerden haberdar olmak için fırsatı kaçırma ve ücretsiz e-posta aboneliğini hemen başlat.

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Uygulamayı Yükle

Uygulamamızı yükleyerek içeriklerimize daha hızlı ve kolay erişim sağlayabilirsiniz.

Giriş Yap

VakaHaber.CoM ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!

Bizi Takip Edin