1. Haberler
  2. Güncel
  3. Hanımlardan Başkan Çelik’e tam destek

Hanımlardan Başkan Çelik’e tam destek

featured
service
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

MHP Amasya Belediye Başkan Adayı Dr. Bayram Çelik, seçim çalışmaları kapsamında hanımlarla sabah kahvaltısında bir araya geldi.

2024 Mahalli İdareler seçimlerinde, Milliyetçi Hareket Partisi’nden Amasya Belediye Başkan Adayı olan Dr. Bayram Çelik, seçim çalışmalarına aralıksız devam ediyor. Şehir merkezinde faaliyet gösteren bir Kafe de hanımlarla sabah kahvaltısında bir araya gelen Dr. Bayram Çelik, Merhamet dolu yürekleri ve fedakârlıklarıyla, dünyayı mamur eden, kadınların yaşamın her alanında önemli bir yere sahip olduğunu söyledi.

‘Hanımlarla daha güçlüyüz’
Hanımlardan alınan güç ve destek ile daha güçlü bir şekilde sahada seçim çalışmalarını devam ettirdiklerini belirten Milliyetçi Hareket Partisi’nden Amasya Belediye Başkan Adayı olan Dr. Bayram Çelik konuşmasında şunları kaydetti;


“Şehir merkezinde yaşayan hanım kardeşlerimizle istişare ederek seçim kampanyasını yürüteceğiz. Her alanda tüm konulara müdahiliz. Hanımlar başta olmak üzere İlimizin her kesimini dinleyerek, ortak akıl ve iş birliğiyle şehrimizi daha ileri taşımak için gösterdiğimiz çabayı arttıracağız. Kentin yaşam kalitesini yükseltmek için yoğun çaba gösteriyoruz. Sorunları çözüme kavuşturmak için 7/24 tüm ekip arkadaşlarımızla birlikte sizler için çalışmaya devam ediyoruz. Daha çok yapacağımız şeyler var. Özellikle çocuklarımız ve gençlerimiz için imkanlarımız ölçüsünde hizmete devam edeceğiz. Bu süreçte katılım sağlayan tüm hanımefendilere teşekkür ediyorum” dedi.

Düzenlenen kahvaltı programı, günün anısına çekilen hatıra fotoğraflarının ardından sona erdi.

0
mutlu
Mutlu
0
_zg_n
Üzgün
0
sinirli
Sinirli
0
_a_rm_
Şaşırmış
0
komik
komik
0
vir_sl_
Virüslü
Hanımlardan Başkan Çelik’e tam destek
Yorum Yap

Tamamen Ücretsiz Olarak Bültenimize Abone Olabilirsin

Yeni haberlerden haberdar olmak için fırsatı kaçırma ve ücretsiz e-posta aboneliğini hemen başlat.

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Uygulamayı Yükle

Uygulamamızı yükleyerek içeriklerimize daha hızlı ve kolay erişim sağlayabilirsiniz.

Giriş Yap

VakaHaber.CoM ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!

Bizi Takip Edin