1. Haberler
  2. Ekonomi
  3. “HELVACI ALİ” 17 AĞUSTOS PARKI’NDA HİZMETE BAŞLADI

“HELVACI ALİ” 17 AĞUSTOS PARKI’NDA HİZMETE BAŞLADI

featured
service
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

1900 yılından bu yana eşsiz lezzetleriyle Türkiye’nin helvacısı olan Helvacı Ali, Karasu Belediyesi iştiraki KARSAŞ bünyesinde 17 Ağustos Parkı’nda hizmet vermeye başladı.

İlçe protokolü, vatandaşlar ve basın mensuplarının katılımlarıyla gerçekleşen açılışta kurdeleyi Belediye Başkanı İshak SARI, protokol mensuplarıyla birlikte kesti.

Açılış konuşmasında Başkan SARI, “Bu zamana kadar hep esnaflarımızın açılışına giderdik, şimdi Belediyemizin kendi iştirakinin açılışındayız. Cenab-ı Allah hayırlı uğurlu etsin. Bu bir hizmet. Sahilde daha önce bu hizmetimizi sunmaya başlamıştık. Aranan bu güzel lezzeti ilçe merkezimize de kazandıralım, çayımızla ve çeşitli ürünlerimizle beraber hemşehrilerimizin ağızları tatlansın düşüncesiyle 17 Ağustos Parkımızda Helvacı Ali işletmemizi hayata geçirmiş olduk. Bu güzel lezzeti ilçemizin merkezinde hemşehrilerimizle buluşturmanın mutluluğunu yaşıyoruz. Ağzımızın tadının asla bozulmamasını, ağzımızı tatlandıracak ürünlerin aynı zamanda gönlümüzü de tatlandırmasını ve yeni mekanımızın ilçemize hayırlı olmasını diliyorum.” ifadelerini kullandı.

“Cennet Çamuru”, “Meyveli Sultan” gibi adlarıyla hayli merak uyandıran çeşitlerin yanında menüde lotuslu, çikolatalı ve sade irmik seçenekleri de bulunan Helvacı Ali’de müşterilere içecek ve çay servisi de yapılacak.

0
mutlu
Mutlu
0
_zg_n
Üzgün
0
sinirli
Sinirli
0
_a_rm_
Şaşırmış
0
komik
komik
0
vir_sl_
Virüslü
“HELVACI ALİ” 17 AĞUSTOS PARKI’NDA HİZMETE BAŞLADI
Yorum Yap

Tamamen Ücretsiz Olarak Bültenimize Abone Olabilirsin

Yeni haberlerden haberdar olmak için fırsatı kaçırma ve ücretsiz e-posta aboneliğini hemen başlat.

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Uygulamayı Yükle

Uygulamamızı yükleyerek içeriklerimize daha hızlı ve kolay erişim sağlayabilirsiniz.

Giriş Yap

VakaHaber.CoM ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!

Bizi Takip Edin