1. Haberler
  2. Güncel
  3. İYİ Parti Darıca Belediye Başkan Adayı Özhan Aşkın ÖZTÜRK Saha Ziyaretlerine Hızlı Başladı!

İYİ Parti Darıca Belediye Başkan Adayı Özhan Aşkın ÖZTÜRK Saha Ziyaretlerine Hızlı Başladı!

featured
service
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

İyi Parti Darıca Belediye Başkan Adayı [Özhan Aşkın ÖZTÜRK], bugün ilçe teşkilatıyla birlikte Darıca yerel yönetimlerini ve saha ziyaretlerini gerçekleştirdi.

Bugünkü ziyaretlerinde, Darıca’nın çeşitli bölgelerinde yerel yönetimlerle etkileşime geçen İyi Parti adayı [Özhan Aşkın ÖZTÜRK], ilçenin ihtiyaçları ve vatandaşların beklentileri hakkında bilgi topladı.

Saha ziyaretlerinde, Darıca halkının nabzını tutan İyi Parti Darıca Belediye Başkan Adayı, vatandaşların görüşlerini dinleyerek, onların sorunlarına çözüm odaklı yaklaşımlarını belirledi. Aday [Özhan Aşkın ÖZTÜRK], Darıca’nın her kesiminden gelen talepleri dikkate alarak, katılımcı bir yönetim anlayışını vurguladı.

Yerel yönetimlerin güçlendirilmesi, şeffaf ve adil bir belediyecilik anlayışıyla Darıca’nın daha yaşanabilir bir kent olması hedefiyle yola çıkan İyi Parti Darıca Belediye Başkan Adayı, vatandaşların desteğiyle ilçeye yeni bir vizyon kazandırmayı amaçlıyor.

Saha ziyaretlerinin ardından açıklamalarda bulunan İyi Parti Darıca Belediye Başkan Adayı (Özhan Aşkın ÖZTÜRK), “Darıca’nın her köşesine eşit hizmet götürecek, katılımcı ve şeffaf bir yönetim anlayışıyla ilçemizi daha yaşanabilir bir yer haline getirmeyi hedefliyoruz. Vatandaşlarımızın talepleri bizim için çok önemli. Bugün başladığımız saha ziyaretlerimiz, bu talepleri doğrudan dinleme ve çözüm üretme çabamızın bir göstergesidir” dedi.

İyi Parti Darıca Belediye Başkan Adayı [Özhan Aşkın ÖZTÜRK] ve ilçe teşkilatı, Darıca halkının desteğiyle ilçeye yeni bir soluk getirmeye hazırlanıyor.

0
mutlu
Mutlu
0
_zg_n
Üzgün
0
sinirli
Sinirli
0
_a_rm_
Şaşırmış
0
komik
komik
0
vir_sl_
Virüslü
İYİ Parti Darıca Belediye Başkan Adayı Özhan Aşkın ÖZTÜRK Saha Ziyaretlerine Hızlı Başladı!
Yorum Yap

Tamamen Ücretsiz Olarak Bültenimize Abone Olabilirsin

Yeni haberlerden haberdar olmak için fırsatı kaçırma ve ücretsiz e-posta aboneliğini hemen başlat.

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Uygulamayı Yükle

Uygulamamızı yükleyerek içeriklerimize daha hızlı ve kolay erişim sağlayabilirsiniz.

Giriş Yap

VakaHaber.CoM ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!

Bizi Takip Edin