1. Haberler
  2. Spor
  3. İzmit Belediyespor amatör branşları daha fazla destekleyecek

İzmit Belediyespor amatör branşları daha fazla destekleyecek

featured
service
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

“Yarışan değil, destekleyen tarafta olacağız”

İzmit Belediyesi Başkan Yardımcısı ve İzmit Belediyespor Kulüp Başkanı Yaşar Kardaş, İzmit Belediyespor Kadın Basketbol Takımı’nın ligden çekildiğini açıklayarak, “Bu dönemde yarışan değil, amatör spor kulüplerine daha fazla destek veren bir kurum olacağız”  dedi

Kocaeli’yi Türkiye Kadınlar Basketbol Süper Ligi’nde temsil eden İzmit Belediyespor Kadın Basketbol Takımı, ligden çekilme kararı aldı. Konuyla ilgili olarak açıklamayı İzmit Belediye Başkan Yardımcısı ve İzmit Belediyespor Kulüp Başkanı Yaşar Kardaş yaptı. Kardaş’a Meclis üyeleri Nilgün Yılmaz, Celal Hülür, Ayşe Fatmagül Terzi, Ercan Balseçen, Cengiz Özcan, İzmit Belediyesi Spor Kurulu’ndan Hakan Ormancı, Mustafa Küçük, Spor İşleri Müdürü Mithat Ağa eşlik etti. 

“GENÇ YETENEKLERE DESTEK VERECEĞİZ”

Kardaş açıklamalarına şu ifadelere yer verdi: Bu dönemde yarışan değil, Kocaeli’de ve İzmit’te amatör spor kulüplerine daha fazla destek veren bir kurum olacağız. Stratejik olarak bir karar aldık. Kocaeli’de 650’ye yakın kulüp var. Bunların büyük çoğunluğu da İzmit’te. Yarışan değil, destekleyen tarafta olacağız. Bu doğrultuda İzmit Belediyespor Kadın Basketbol takımına ayrılan bütçe ve kaynaklar bundan böyle daha geniş bir yelpazede amatör sporun gelişmesi ve desteklenmesi amacıyla kullanılacak. Amacımız genç yeteneklerin gelişmesini sağlamak ve sporun yaygınlaşmasına katkıda bulunmaktır. 

“BÜYÜK BAŞARILAR İÇİN ÇALIŞMAYA DEVAM EDECEĞİZ”

İzmit Belediyespor Kadın Basketbol takımının geçmişte elde ettiği başarılar ve İzmit’i uluslararası arenada temsil etmesi bizler için her zaman onur kaynağıdır. Bu vesileyle tüm sporcularımıza, teknik ekibimize destek veren sponsorlarımıza ve taraftarlarımıza teşekkür ediyoruz. İzmit Belediyesi olarak sporun her dalında daha büyük başarılar için çalışmaya devam edeceğiz. 

“AMATÖRE DESTEK OLMAK ÇOK KIYMETLİ”

Yabancı oyunculara yıllık çok yüksek miktarlarda para harcanıyor. Süper ligte yabancı sporcu sayısı 4’e çıkarıldı. O parayı buradaki amatör kulüplere aktarsak kim bilir ne cevherler çıkacak. Biz Belediyenin kısıtlı imkânlarıyla takımı süper lige çıkardık. Büyükşehirin büyük büyük bütçeleriyle Kağıtspor 2. Lige düştü. Amatör spor kulüplerine haksızlık yapıldığını düşünüyorum. Kısıtlı imkanlarla kulüplerine sahip çıkmaya çalışıyorlar. Kamunun kaynaklarını bu işe gönül veren amatör spor kulüplerine destek olarak kullanmak çok kıymetli.

0
mutlu
Mutlu
0
_zg_n
Üzgün
0
sinirli
Sinirli
0
_a_rm_
Şaşırmış
0
komik
komik
0
vir_sl_
Virüslü
İzmit Belediyespor amatör branşları daha fazla destekleyecek
Yorum Yap

Tamamen Ücretsiz Olarak Bültenimize Abone Olabilirsin

Yeni haberlerden haberdar olmak için fırsatı kaçırma ve ücretsiz e-posta aboneliğini hemen başlat.

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Uygulamayı Yükle

Uygulamamızı yükleyerek içeriklerimize daha hızlı ve kolay erişim sağlayabilirsiniz.

Giriş Yap

VakaHaber.CoM ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!

Bizi Takip Edin