1. Haberler
  2. Güncel
  3. “Karasu Belediye Başkan Yardımcısı İsmail KARAKAŞ’tan Belediye Araçlarının Kum Alımıyla İlgili Açıklama”

“Karasu Belediye Başkan Yardımcısı İsmail KARAKAŞ’tan Belediye Araçlarının Kum Alımıyla İlgili Açıklama”

featured
service
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Belediye araçlarının kum alımıyla ilgili Valilik tarafından tutanak tutulmasının ardından konuyla ilgili eksik ve yanlış bilgilendirmelerin cevap bulması amacıyla Belediye Başkan Yardımcısı İsmail KARAKAŞ, yazılı bir açıklamada bulundu.

Başkan Yardımcısının açıklaması şu şekilde:

“Kuyumcullu Mahallesi Haralomba Bölgesinde derenin ağzındaki balıkçıların rahat giriş çıkış yapabilmeleri için dönem dönem dere ağzı açılıyordu, bu dönemde de balıkçılardan dere ağzının açılması hususunda talep gelmesi üzerine  DSİ’den destek istedik ve DSi bölgede çalışma başlattı. DSİ bizlerden dereden  çıkan kumun kepçelerin rahat çalışabilmeleri amacıyla kaldırılmasını talep etti. Biz de malzemeyi kaldırıp şantiyemiz deposuna götürdük. Daha sonra bu kumun küçük bir bölümünü erozyonda hasar gören sahilde kamu yararına kullandık.

DSİ tarafından çıkarılan kumun başkaları tarafından  alındığı bilgisi üzerine bunun önüne geçmek için ivedilikle kumları şantiyemize taşıdık. Bu süreçte yazışmalardan kaynaklı eksiklikler olduğu için valilik yetkilileri kum alımı ile ilgili inceleme yaptı.

 Alınan malzeme depolarımızda mevcuttur.  Yazın sahilde meydana gelebilecek tahribatı gidermek amacıyla kullanılmak üzere kumu depolarımızda muhafaza ediyoruz.

İlçemizde Subatar alanı içinde kum satan şahıslarla özellikle yakın zamanda ciddi anlamda mücadele ettiğimiz için bu kişilerce piyasada dolaştırılan bu iftiralar tamamen kasıtlı ve planlıdır. Onlara izin vermediğimiz için onlar da Belediyemizi yıpratma gayretindeler. Bu söylemler  tamamen asılsızdır, art niyetli iddialardan ve iftiradan ibarettir.

Belediyemiz kesinlikle kum satışı yapmamıştır. Bizler ne kum satışı yaparız ne de başkalarının bu eylemine müsaade ederiz. Kamuoyuna saygıyla duyururuz.”

0
mutlu
Mutlu
0
_zg_n
Üzgün
0
sinirli
Sinirli
0
_a_rm_
Şaşırmış
0
komik
komik
0
vir_sl_
Virüslü
“Karasu Belediye Başkan Yardımcısı İsmail KARAKAŞ’tan Belediye Araçlarının Kum Alımıyla İlgili Açıklama”
Yorum Yap

Tamamen Ücretsiz Olarak Bültenimize Abone Olabilirsin

Yeni haberlerden haberdar olmak için fırsatı kaçırma ve ücretsiz e-posta aboneliğini hemen başlat.

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Uygulamayı Yükle

Uygulamamızı yükleyerek içeriklerimize daha hızlı ve kolay erişim sağlayabilirsiniz.

Giriş Yap

VakaHaber.CoM ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!

Bizi Takip Edin