1. Haberler
  2. Sağlık
  3. Kaşkaloğlu Göz Hastanesi, Gücünü Deneyim ve Teknolojiden Alıyor

Kaşkaloğlu Göz Hastanesi, Gücünü Deneyim ve Teknolojiden Alıyor

featured
service
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

2000yılından bu yana binlerce insana ışık olan Kaşkaloğlu GözHastanesi, sektördeki 24’üncü yaşını kutluyor.

KaşkaloğluGöz Hastanesi kurucusu Prof. Dr. Mahmut Kaşkaloğlu, bugüne kadarTürkiye ve yurtdışından gelen binlerce kişiye uyguladıklarıtedavilerin başarısında tecrübenin verdiği kıymetli bakışaçısı ve sahip çıktıkları etik değerlerin büyük rolüolduğunu söyledi.

Eldeettikleri başarıda hekim deneyiminin yanısıra teknolojiyi etkinşekilde kullanmalarının da önemli paya sahip olduğunu vurgulayanKaşkaloğlu, sektörde aranan bir marka olmanın gururunuyaşadıklarını dile getirdi.

Kaliteninsürdürülebilir olması için sürekli olarak yatırımlara devamettikleri bilgisini veren Prof. Dr. Kaşkaloğlu,şunları söyledi: “2000 yılında hastaneyi eşim Op. Dr. SelmaKaşkaloğlu ile birlikte açtığım zaman bölgenin ilk ve tek gözhastanesiydik. O günkü hizmet kalitesi anlayışımızıgeliştirerek hastalarımız için her zaman üstün standartlardatedavi sunmayı hedefledik. Kaşkaloğlu Göz Hastanesi olaraksektörde 24 yılı geride bıraktık. Kaliteli olmak kadar onukorumak ve sürdürmek de çok önemlidir. Bu nedenle en iyi olmahedefiyle yola çıktık. Bunda da başarılı olduğumuzudüşünüyorum”

YATIRIMLARIMIZDEVAM EDİYOR

KaşkaloğluGöz Hastanesi olarak kuruldukları 2000 yılından bu yana teknolojive insan kaynağına sürekli yatırım yaptıklarını kaydedenProf. Dr. Mahmut Kaşkaloğlu, uzmanlaşmanın ve hekim kalitesininhasta konforunu ve tedavi başarısını artırdığını vurguladı.

Prof.Dr. Kaşkaloğlu, “Gelişen teknik cihazlar kadar onu kullanandoktorların da deneyiminin belirleyicidir. Bu konuda hastanemizbünyesindeki hekimlerimiz gerekli tüm eğitimleri süreklialıyorlar; ayrıca uluslararası kongrelerde sunumlar yapıyor vemeslektaşlarına eğitim veriyorlar” ifadesini kullandı.

YURTDIŞINDANHASTALAR GELİYOR

Türkiye’ninhem hekim kalitesi hem de teknoloji ve maliyet avantajı nedeniylesağlık turizmi konusunda tercih edildiğini ifade eden Prof.Dr. Mahmut Kaşkaloğlu, “Yurtdışından da önemli birhasta potansiyeline sahibiz. Son iki yıldır pandemi nedeniylesağlık turizminde bir azalma söz konusuydu. Bu yılın başındanitibaren yabancı hasta sayısında yeniden artış gözlemliyoruz.En çok Avrupa ülkelerinden hastalar hastanemizi tercih ediyor.Burada tedavi olanlar ülkelerine döndüklerinde kendi çevrelerinede bizi tavsiye ediyor. Kurulduğumuz günden bu yana binlerceyabancı hastayı sağlık turizmi kapsamında tedavi ettik” diyekonuştu.

0
mutlu
Mutlu
0
_zg_n
Üzgün
0
sinirli
Sinirli
0
_a_rm_
Şaşırmış
0
komik
komik
0
vir_sl_
Virüslü
Kaşkaloğlu Göz Hastanesi, Gücünü Deneyim ve Teknolojiden Alıyor
Yorum Yap

Tamamen Ücretsiz Olarak Bültenimize Abone Olabilirsin

Yeni haberlerden haberdar olmak için fırsatı kaçırma ve ücretsiz e-posta aboneliğini hemen başlat.

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Uygulamayı Yükle

Uygulamamızı yükleyerek içeriklerimize daha hızlı ve kolay erişim sağlayabilirsiniz.

Giriş Yap

VakaHaber.CoM ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!

Bizi Takip Edin