1. Haberler
  2. Güncel
  3. KOÜ Rektörü Gebze’de Kariyer Günleri Fuarı Lasmanına katıldı

KOÜ Rektörü Gebze’de Kariyer Günleri Fuarı Lasmanına katıldı

featured
service
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Kocaeli Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Nuh Zafer Cantürk, iş insanları ile birlikte Happy İnn Gebze Hotel’de düzenlenen kariyer günleri fuarı tanıtım programında basın mensuplarıyla bir araya geldi.

Kocaeli Üniversitesi ev sahipliğinde 26-27 Şubat tarihlerinde düzenlenecek ve Türkiye’nin en büyük kariyer fuarı olma özelliği taşıyacak olan MARMARAKAF kapsamında gerçekleştirilen kahvaltı programına KOÜ Rektörü Prof. Dr. Nuh Zafer Cantürk’ün yanı sıra çok sayıda iş insanı, il protokolü, daire başkanları 7.GÜN HABER Gazetesi imtiyaz sahibi Gazeteci Özden Demirci ve bölge basın temsilcileri katılım sağladı.

Gebze İnsan Kaynakları Dayanışma Derneği (İKDAY) Başkanı Ayşenur Aydın Gümrükçü, Kocaeli İl İstihdam Ofisi Daire Başkanı Öztekin Kaşıkçı, Gebze Teknik Üniversitesi Rektör Yardımcısı Prof. Dr. Hasan Çelebi ve Gebze Ticaret Odası Başkanı Abdurrahman Aslantaş’ın sırasıyla açılış konuşmalarını gerçekleştirmelerinin ardından konuşan KOÜ Rektörü Prof. Dr. Nuh Zafer Cantürk, Marmara Kariyer Fuarı’nı tanıtıcı bir sunum gerçekleştirerek bu zamana kadar MARMARAKAF kapsamında yapılan çalışmaları anlattı. Kocaeli’ye ve ülkemize istihdam kazandıracak olan MARMARAKAF’ın hedefleri doğrultusunda İş İnsanlarıyla birlikte neler yapılabileceği hakkında fikir alışverişi gerçekleştirdi. “Birlikte güçlüyüz.” Diyerek İş İnsanlarını Marmara Kariyer Fuarı’na davet eden KOÜ Rektörü Prof. Dr. Nuh Zafer Cantürk, katılımları dolayısıyla konuklara teşekkür etti.

7.GÜN HABER / Özden DEMİRCİ

0
mutlu
Mutlu
0
_zg_n
Üzgün
0
sinirli
Sinirli
0
_a_rm_
Şaşırmış
0
komik
komik
0
vir_sl_
Virüslü
KOÜ Rektörü Gebze’de Kariyer Günleri Fuarı Lasmanına katıldı
Yorum Yap

Tamamen Ücretsiz Olarak Bültenimize Abone Olabilirsin

Yeni haberlerden haberdar olmak için fırsatı kaçırma ve ücretsiz e-posta aboneliğini hemen başlat.

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Uygulamayı Yükle

Uygulamamızı yükleyerek içeriklerimize daha hızlı ve kolay erişim sağlayabilirsiniz.

Giriş Yap

VakaHaber.CoM ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!

Bizi Takip Edin