1. Haberler
  2. Kültür ve Sanat
  3. Kurtalan’dan Muhteşem Sahne

Kurtalan’dan Muhteşem Sahne

featured
service
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Derince Belediyesi, 30 Ağustos Zafer Bayramı kutlamaları kapsamında düzenlediği etkinliklerle ilçede coşkuyu doruğa çıkardı

İki gün süren etkinliklerin ilk gününde gerçekleştirilen kortej yürüyüşü ve sanatçı Zehra’nın konseri, Derincelilere bayram heyecanını yaşattı. Etkinliklerin ikinci gününde ise Kurtalan Ekspres grubu sahne alarak vatandaşlara unutulmaz bir gece yaşattı.

Kurtalan’dan Muhteşem Sahne

Kortej Yürüyüşü ve Zehra Konseri

Derince Belediyesi’nin 30 Ağustos Zafer Bayramı kutlamaları, ilçe halkına unutamayacağı anılarla dolu iki gün sundu. Hem kortej yürüyüşü hem de iki muhteşem konser, bayram coşkusunu tüm ilçeye yaydı. Kutlamalar, 30 Ağustos’ta gerçekleştirilen kortej yürüyüşüyle başladı. Yürüyüşe yüzlerce vatandaş katıldı. Kortej boyunca ellerinde Türk bayraklarıyla yürüyen vatandaşlar, marşlar eşliğinde Zafer Bayramı’nın coşkusunu yaşadı. Kortejin ardından sanatçı Zehra, Derince halkıyla buluştu. Zehra, sevilen şarkılarını seslendirerek izleyenlere unutulmaz bir müzik ziyafeti sundu. Konserde, vatandaşlar bayram coşkusunu doyasıya yaşadı.

Kurtalan’dan Muhteşem Sahne

İkinci Gün Kurtalan Ekspres Konseri

Kutlamaların ikinci gününde ise müzikseverler Kurtalan Ekspres grubunun konseriyle buluştu. Kurtalan Ekspres, yıllara meydan okuyan şarkılarıyla sahne aldı ve Derince’yi adeta coşturdu. Grubun performansı, genç yaşlı her kesimden izleyiciyi büyüledi. Kurtalan Ekspres konserine katılım oldukça yoğundu. Derince Belediye Başkanı Av. Sertif Gökçe ve eşi Av. Sibel Gökçe, CHP Derince İlçe Başkanı Taşkın Çağatay Yamen, belediye başkan yardımcıları, belediye meclis üyeleri, muhtarlar, sivil toplum kuruluşlarının temsilcileri, siyasi parti temsilcileri ve birçok vatandaş konser alanında yerini aldı.

Kurtalan’dan Muhteşem Sahne

Derince’de Zafer Coşkusu

Derince Belediye Başkanı Av. Sertif Gökçe, konserde yaptığı konuşmada, 30 Ağustos Zafer Bayramı’nı kutlayarak, Derince halkının yoğun ilgisinden dolayı teşekkür etti. Gökçe, “En büyük bayramımız olan 30 Ağustos Zafer Bayramımızı kutluyorum. İlk gün kortej yürüyüşünün ardından sanatçı Zehra hanımın sahne aldığı konserde sizlerle buluşmuştuk. Bugün de Kurtalan Ekspres grubunun eşliğinde sizlerle birlikte çok güzel bir akşam yaşadık. Bu muhteşem ilginizden dolayı siz kıymetli halkımıza teşekkür ediyorum.” dedi.

Derince Kurtalan muhteşem sahne

0
mutlu
Mutlu
0
_zg_n
Üzgün
0
sinirli
Sinirli
0
_a_rm_
Şaşırmış
0
komik
komik
0
vir_sl_
Virüslü
Kurtalan’dan Muhteşem Sahne
Yorum Yap

Tamamen Ücretsiz Olarak Bültenimize Abone Olabilirsin

Yeni haberlerden haberdar olmak için fırsatı kaçırma ve ücretsiz e-posta aboneliğini hemen başlat.

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Uygulamayı Yükle

Uygulamamızı yükleyerek içeriklerimize daha hızlı ve kolay erişim sağlayabilirsiniz.

Giriş Yap

VakaHaber.CoM ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!

Bizi Takip Edin