1. Haberler
  2. Güncel
  3. MHP’de AHMET KORAL Sesleri

MHP’de AHMET KORAL Sesleri

featured
service
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

İş ve sivil toplum hayatının başarılı isimlerinden Ahmet Koral, MHP’den Gebze Belediye Meclis Üyesi Aday Adayı oldu.

İnşaat sektörünün bölgemizdeki en başarılı temsilcilerinden KORALYAPI’nın sahibi olan genç ve başarılı iş adamının aday adaylığı müracaatını yapması, ikameti olan Yavuz Selim mahallesinde ve Milliyetçi Hareket Partisi’nde heyecan yarattı.,

Yavuz Selim mahallesi sakinleri Ahmet Koral’ın aday adaylığını değerlendirirken yaptıkları açıklamalarda “ Genç yaşına rağmen iş dünyasındaki başarılarını siyaset dünyasına da taşıyacağına emin olduğumuz Ahmet Koral’ın belediye meclis üyesi adaylığını canı gönülden destekliyoruz. Mahallemizin her sorununda, vatandaşın ne zaman başı sıkışsa yardımına koşan, her cemiyetimizde bizlere destek olan katkı sunan Ahmet Koral’ın meclis üyesi olarak bölgemizin sorunlarının akılcı ve kalıcı çözümlerle ortadan kaldırılmasına katkı sunacağını biliyoruz. Yavuz Selim mahallesinin ve Gebze ilçesinin en gür sesi Sayın Koral olacaktır. Sivil toplum kuruluşlarında aldığı görevleri bugüne kadar üstün başarı ile tamamlamış bir isim olarak Ahmet Koral’ı destekleyeceğiz” dediler.

Aday adaylığı sürecinin en göze çarpan ismi olan MHP Gebze Belediye Meclis Üyesi Aday Adayı Ahmet Koral ise yerel basına yaptığı açıklamalarda önemli mesajlar verdi.

Koral “ Türk milliyetçilerinin yegane adresi Milliyetçi Hareket Partisi’nin meclis üyesi aday adayı olmanın gururunu yaşıyorum. Partimin, Cumhur ittifakı belediye başkan adayımızın olurları ile meclis üyesi adaylığı görevini üstlenirsem iş dünyasında ve sivil toplum hayatında bugüne kadar edindiğim bilgi ve deneyimle Gebzemize en iyi şekilde hizmet etmek arzusundayım. Aday adayı olduğum günden bu yana gerçekleştirdiğim dernek ziyaretlerinde, partimizin programlarında, esnaf ziyaretlerimizde şahsıma gösterilen ilgi, teveccüh ve destekten ziyadesi ile mutluyum. İnşallah bu teveccühe ve desteğe tüm gücümle layık olma gayreti içinde olacağım. Hakkımızda hayırlısı olsun.” Dedi.

MHP GEBZE BELEDİYE MECLİS ÜYESİ ADAY ADAYI AHMET KORAL KİMDİR?

1978 Yılında Samsun/Kavak’da doğdu. İlköğrenimini memleketinde tamamladıktan sonra 1998 yılında inşaat sektöründe çalışmaya başladı. 2008 yılında ailesi ile birlikte Gebze’ye taşındı ve inşaat sektöründe kendi işyerini kurdu. KORAL YAPI olarak yüzlerce aileyi ev sahibi yapan Ahmet Koral, şirketleri bünyesinde 300 kişiyi istihdam ediyor.

Gebze Samsun Asarcık’lılar Yardımlaşma Dayanışma ve Kültür Derneği Kurucu Dernek Başkanı olan Koral, halen bu görevine devam ediyor. Samsun Kocaeli Dernekler Federasyonu (SaKoDeF) Yönetim Kurulu Üyesi Girişimciler ve İş İnsanları Komisyonu Başkanlığını da yürüten başarılı iş insanı ikamet ettiği Yavuz Selim mahallesinin Güzelleştirme Derneği’nin de başkan vekili. Koral, evli ve 3 çocuk babasıdır.

0
mutlu
Mutlu
0
_zg_n
Üzgün
0
sinirli
Sinirli
0
_a_rm_
Şaşırmış
0
komik
komik
0
vir_sl_
Virüslü
MHP’de AHMET KORAL Sesleri
Yorum Yap

Tamamen Ücretsiz Olarak Bültenimize Abone Olabilirsin

Yeni haberlerden haberdar olmak için fırsatı kaçırma ve ücretsiz e-posta aboneliğini hemen başlat.

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Uygulamayı Yükle

Uygulamamızı yükleyerek içeriklerimize daha hızlı ve kolay erişim sağlayabilirsiniz.

Giriş Yap

VakaHaber.CoM ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!

Bizi Takip Edin