1. Haberler
  2. Güncel
  3. Muğla’da 6. Ulusal Fotoğraf Yarışması sonuçlandı

Muğla’da 6. Ulusal Fotoğraf Yarışması sonuçlandı

featured
service
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Muğla Büyükşehir Belediyesi Muğla’nın Arkeolojik Mirası “Uygarlıkların Kesiştiği Yer Muğla” konulu 6.Ulusal Fotoğraf Yarışması sonuçlandı. Yarışmada birinciliği İstanbul’dan katılan Ahmet Fatih Sönmez kazandı

MUĞLA (İGFA) – Türkiye’nin en önemli turizm, tarım ve kültür kentlerinden biri olan Muğla’da Büyükşehir Belediyesi’nin sanata, sanatçıya destekleri ve vatandaşları bir araya getiren kültürel faaliyetleri devam ediyor.

Her yıl farklı konu başlıklarında düzenlenen, bu yıl Muğla’nın Arkeolojik Mirası “Uygarlıkların Kesiştiği Yer Muğla” başlığıyla düzenlenen 6.Ulusal Fotoğraf Yarışması sonuçlandı. Yarışmada birinciliği İstanbul’dan katılan Ahmet Fatih Sönmez, ikinciliği Balıkesir’den Hasan Sayınhan, üçüncülüğü Aydın’dan Seçkin Yenici kazandı. Yarışmada mansiyon ödülünü Muğla’dan Said Nuri Sargın, Nevzat Çakır Özel Ödülü’nü de Bartın’dan Serdar Aydın kazandı. 

Türkiye’den 256 kişinin 932 fotoğrafla katıldığı Muğla’nın Arkeolojik Mirası “Uygarlıkların Kesiştiği Yer Muğla” konulu 6.Ulusal Fotoğraf Yarışması’nın jüri üyeliğini Türkiye’nin en önemli fotoğraf sanatçıları İzzet Keribar, İsa Çelik, Çerkes Karadağ, Beyhan Özdemir yaptı. Muğla Büyükşehir Belediyesi’nden de bir temsilcinin jüri olarak katıldığı ve yüz yüze yapılan toplantı sonucu kazananlar belirlendi. 13 Ekimde yapılan toplantıda 30 fotoğrafta sergilemeye değer bulundu.

 Muğla Büyükşehir Belediyesi 6. Ulusal Fotoğraf Yarışması Ödül töreni 14 Kasım 2023 tarihinde Türkan Saylan Çağdaş Yaşam Merkezi’nde yapılacak.

0
mutlu
Mutlu
0
_zg_n
Üzgün
0
sinirli
Sinirli
0
_a_rm_
Şaşırmış
0
komik
komik
0
vir_sl_
Virüslü
Muğla’da 6. Ulusal Fotoğraf Yarışması sonuçlandı
Yorum Yap

Tamamen Ücretsiz Olarak Bültenimize Abone Olabilirsin

Yeni haberlerden haberdar olmak için fırsatı kaçırma ve ücretsiz e-posta aboneliğini hemen başlat.

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Uygulamayı Yükle

Uygulamamızı yükleyerek içeriklerimize daha hızlı ve kolay erişim sağlayabilirsiniz.

Giriş Yap

VakaHaber.CoM ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!

Bizi Takip Edin