1. Haberler
  2. Güncel
  3. ÖZCAN DAL, SEVGİ EVLERİNİ ZİYARET ETTİ

ÖZCAN DAL, SEVGİ EVLERİNİ ZİYARET ETTİ

featured
service
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Bölgemiz iş dünyasının duayen isimlerinden DalTemaPark AŞ. Yönetim Kurulu Başkanı Özcan Dal ile SHÇEK Çayırova Sevgi Evlerini ziyaret ederek kurum müdürü Abdullah Örtlek ve kurumun hemşiresi Nurhayat Çolakoğlu ile bir araya geldi.

Türkiye’nin en önemli kurumlarından biri olan Çayırova Sevgi Evlerinin eksikleri ve ihtiyaçları hakkında bilgi alan Yüksek Makine Mühendisi Özcan Dal, kurum müdürü Abdullah Örtlek ile yapılabilecek projeler hakkında fikir alışverişinde bulundu. 

Sevgi Evleri sağlık personeli Hemşire Nurhayat Çolakoğlu’ndan sağlık hizmetleri ve çocuklarımızın sağlık durumları hakkında bilgi alan Özcan Dal, sağlık konusunda devletin tüm kurumlarının hizmet verdiği Sevgi Evlerinde ikamet eden çocuklarımızın gerek duyulması halinde sağlık ihtiyaçlarına da DalTemaPark olarak katkı sağlama sözü verdi.

Çayırova Sevgi Evlerinde bir çocuk oyun parkının yapımını üstlenen Dal, ziyaret sonrasında gerçekleştirdiği açıklamada “ Bu tür özel kurumlarımız devletimizin tüm olanakları ile avantajlarını kaybetmiş çocuklarımızı geleceğe hazırlayan kurumlar. Çocuk Esirgeme Kurumu bünyesinde yetişmiş ve bugün yüzlerce personeli ile iş hayatının zirvesinde olan dostlarım ve kardeşlerim var. Çayırova’da kurulu bulunan bu müstesna kurumun fiziki şartlarının iyileştirilmesi için biz DalTemaPark olarak üzerimize düşen her şeyi yapacağız. Devletimizin tüm imkanlarını seferber ettiği bu kurumlarda bizlerinde destek ve katkıları ile çocuklarımızın en iyi şekilde yetişmesini sağlamak bizim bu ülkeye borcumuz. Tüm sanayici dostlarımızı, iş dünyamızın temsilcilerini, sivil toplum kuruluşlarının temsilcilerini Çayırova Sevgi Evlerinde yapılması projelendirilen matematik evi ve uzay evinin tamamlanması için göreve davet ediyorum. Tüm iş dünyasını müdür beyle iletişime geçerek bu nadide kuruma katkı sağlamaya davet ediyorum.” Dedi

Çayırova Sevgi Evleri müdürü Abdullah Örtlek ise ziyaretten duyduklarını memnuniyeti dile getirerek katkı ve destekleri için DalTemaPark’a ve Özcan Dal’a teşekkür etti. Örtlek, bölge belediyelerin katkı ve destekleri ile Sevgi Evlerinin fiziki şartlarının iyileştirilmeye çalışıldığını sözlerine ekledi. 

0
mutlu
Mutlu
0
_zg_n
Üzgün
0
sinirli
Sinirli
0
_a_rm_
Şaşırmış
0
komik
komik
0
vir_sl_
Virüslü
ÖZCAN DAL, SEVGİ EVLERİNİ ZİYARET ETTİ
Yorum Yap

Tamamen Ücretsiz Olarak Bültenimize Abone Olabilirsin

Yeni haberlerden haberdar olmak için fırsatı kaçırma ve ücretsiz e-posta aboneliğini hemen başlat.

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Uygulamayı Yükle

Uygulamamızı yükleyerek içeriklerimize daha hızlı ve kolay erişim sağlayabilirsiniz.

Giriş Yap

VakaHaber.CoM ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!

Bizi Takip Edin