1. Haberler
  2. Güncel
  3. SERKA Ajansı Kars’ı Tanıtıyor

SERKA Ajansı Kars’ı Tanıtıyor

featured
service
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

İstanbul’da düzenlenen 27. EMITT Doğu Akdeniz Uluslararası Turizm ve Seyahat Fuarı TÜYAP’ta Serhat Kalkınma Ajansının ev sahipliğinde açılan Kars tanıtım standına yoğun İlgi

www.yedincigunhaber.com 7.GÜN HABER / Özden DEMİRCİ

TARİHİ KİMLİĞİYLE KARS KENTİ PROJESİ

Avrupa Birliği Katılım Öncesi Mali Yardım Fonu (IPA) ile finanse edilen, T.C. Sanayi ve Teknoloji Bakanlığı tarafından uygulanan Rekabetçi Sektörler Operasyonel Programı (CISOP) kapsamında destek almaya hak kazanan ve Kars Valiliği himayelerinde Serhat Kalkınma Ajansı tarafından yürütülen ‘Tarihi Kimliği ile Kars Kenti’ Projesi faaliyetleri kapsamında, KATSO Kars Ticaret ve Sanayi Odası’nın katkılarıyla düzenlenen EMITT Doğu Akdeniz Uluslararası Turizm ve Seyahat Fuarı’nda açılan standı davetlilerin yoğun ilgisiyle karşılaştı.

KATSO BAŞKANI KADİR BOZAN’DAN YOĞUN İLGİ

Tüyap Fuar ve Kongre Merkezi’nde kapılarını açan 27. EMITT Doğu Akdeniz Uluslararası Turizm ve Seyahat Fuarı’nda davetlilerle birebir ilgilenen KATSO Kars Ticaret ve Sanayi Odası Yönetim Kurulu Başkanı Kadir Bozan ve SERKA Serka Kalkınma Ajansı yönetim kurulu birim başkanı Çağrı Birol Esatoğlu Kars Tanıtım Standını ziyaret eden davetlileri hem ağırlıyor hemde bilgilendiriyor.

DOĞU EKSPERSİYLE KARS’A YOLCULUK BAŞLASIN

Balkanlar, Orta Doğu ve Orta Asya olmak üzere 300’den fazla satın almacı ve birçok ülkeden katılımcı firmayı ağırlayan 27. EMITT Doğu Akdeniz Uluslararası Turizm ve Seyahat Fuarında ilk defa yer alan Kars Kenti tanıtım standı ulusal ve uluslararası turizm sektöründe bilinirliğini artırarak Kars kentine daha fazla turist çekmeyi hedefliyor.

KARS ULUSLARARASI TURİZME HAZIR

KATSO Kars Ticaret ve Sanayi Odası Yönetim Kurulu Başkanı Kadir Bozan, “Tarihiyle, zengin kültürüyle, büyüleyici doğasıyla, kayak ile trekking gibi spor olanaklarıyla ve yerel lezzetleriyle Türkiye’nin en önemli turistik kentlerinden biri olan Kars kapılarını uluslararası turizme açarak ilimize gelecek ziyaretçileri karşılamaya hazır olduğunu belirtti. Başkan Bozan, SERKA  Ajansı uzmanları  EMITT Doğu Akdeniz Uluslararası Turizm ve Seyahat Fuarı’nda ziyaretçileri bilgilendirdiğini söyledi.

0
mutlu
Mutlu
0
_zg_n
Üzgün
0
sinirli
Sinirli
0
_a_rm_
Şaşırmış
0
komik
komik
0
vir_sl_
Virüslü
SERKA Ajansı Kars’ı Tanıtıyor
Yorum Yap

Tamamen Ücretsiz Olarak Bültenimize Abone Olabilirsin

Yeni haberlerden haberdar olmak için fırsatı kaçırma ve ücretsiz e-posta aboneliğini hemen başlat.

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Uygulamayı Yükle

Uygulamamızı yükleyerek içeriklerimize daha hızlı ve kolay erişim sağlayabilirsiniz.

Giriş Yap

VakaHaber.CoM ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!

Bizi Takip Edin