1. Haberler
  2. Güncel
  3. Sevindi: ‘Esnaflarımızın ve vatandaşlarımızın yanındayız’

Sevindi: ‘Esnaflarımızın ve vatandaşlarımızın yanındayız’

featured
service
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Amasya Belediye Başkanı Av. Turgay Sevindi, sabah mesaisine esnaf ve vatandaşları ziyaret ederek başladı. Esnafı tek tek gezen Sevindi, kendilerine işlerinde kolaylıklar diledi.

Sabah mesaisine kent merkezindeki Kocacık Çarşısı’nda faaliyet gösteren esnafları ziyaret ederek başlayan Amasya Belediye Başkanı Av. Turgay Sevindi, kendilerine bol ve bereketli kazançlar diledi. Güçlerini halkın güler yüzü ve samimiyetinden aldıklarını belirten Başkan Sevindi, “Esnafımızı ziyaret edip, hal ve hatırlarını sorduk. Esnaflarımıza hayırlı işler ve bol kazanç diliyorum” dedi.


‘Bizler halkımızın hizmetkarıyız’
Sosyal belediyecilik anlayışından hareketle toplumla olan bağını daima güçlü tutan, vatandaşlarla bir arada olmanın enerji verdiğini söyleyen Amasya Belediye Başkanı Av. Turgay Sevindi açıklamasında şunları kaydetti;


“Gençlerin kadınların ve bu kentte yaşayan her bireyin söylemleri ve düşünceleri bizim için çok kıymetli. Bu sebeple her fırsatta vatandaşımızla bir arada olmanın, onların talep ve isteklerini dinlemenin gayreti içerisindeyiz. Mutlu bir şehir, mutlu insanlar ve refah içerisinde bir ortam sağlamak yegane hedefimiz. Hizmet için samimiyet, samimiyet içinde tevazu lazım. Bizler halkımızın yanındayız. Halkın başkanı olarak her daim halkın içerisinde olacağım. Vatandaşlarımız ile biz birbirine kenetlenmiş parmaklar gibi saflarımızı sıkı tutacağız ve dokunmadık gönül bırakmayacağız. İlgi ve alakalarından dolayı Amasya halkına ve esnaflarımıza sevgilerimi ve saygılarımı sunuyorum” diye konuştu.

0
mutlu
Mutlu
0
_zg_n
Üzgün
0
sinirli
Sinirli
0
_a_rm_
Şaşırmış
0
komik
komik
0
vir_sl_
Virüslü
Sevindi: ‘Esnaflarımızın ve vatandaşlarımızın yanındayız’
Yorum Yap

Tamamen Ücretsiz Olarak Bültenimize Abone Olabilirsin

Yeni haberlerden haberdar olmak için fırsatı kaçırma ve ücretsiz e-posta aboneliğini hemen başlat.

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Uygulamayı Yükle

Uygulamamızı yükleyerek içeriklerimize daha hızlı ve kolay erişim sağlayabilirsiniz.

Giriş Yap

VakaHaber.CoM ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!

Bizi Takip Edin