1. Haberler
  2. Ekonomi
  3. Yataş, Sakarya’da büyüyor

Yataş, Sakarya’da büyüyor

featured
service
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Yataş Grup Sakarya’da büyümesini sürdürüyor

Yataş Grup, Sakarya’da iki yeni konsept mağazasını 6 Eylül’de Yataş Grup Onursal Başkanı Yılmaz Öztaşkın, Yataş Grup CEO’su Nuri Öztaşkın’ın da katılımıyla gerçekleşen bir törenle Adapazarı Outlet Center’da açtı. Açılışa Yataş Grup’un Sakarya’daki 37 yıllık iş ortağı GNY Pazarlama yöneticilerinin yanı sıra Sakarya Milltevekili Ayça Taşkent, Sakarya Büyükşehir Belediye Başkanı Yusuf Alemdar, Adapazarı Belediye Başkanı Mutlu Işıksu, Serdivan Belediye Başkanı Osman Çelik, Sakarya AKP İl Başkanı Yunus Tever, Sakarya Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Hamza Al, Sakarya Ticaret ve Sanayi Odası Başkanı Akgün Altuğ da katıldı. Adapazarı Outlet Center’da açılan, Yataş Bedding ve Enza Home yeni konsept mağazalar, 6 bin metrekare alanda hizmet verecek olup , tüketicilere benzersiz bir alışveriş deneyimi yaşatırken kente de değer katacak.

Açılışa katılan Yataş Grup CEO’su Nuri Öztaşkın, iş ortakları Günay Ailesi’ne teşekkür ederek şunları söyledi: “Yeni konsept mağazalarımız, Yataş’ın geleceğe yönelik vizyonunun en somut örneklerinden biri… Bir mağaza olmanın ötesinde, müşterilerimizle kurduğumuz bağın ve onlara verdiğimiz değerin bir yansıması… Her detayında, müşteri memnuniyetini ve kaliteyi ön planda tutarak oluşturduğumuz yeni konsept mağazalarımız, aynı zamanda yenilikçi ve dinamik yapımızın da bir göstergesi… Çünkü biz sadece mobilya ve yatak üretmekle kalmıyor; aynı zamanda yaşam alanlarını güzelleştiriyor, insanlara daha kaliteli bir yaşam sunma amacı güdüyoruz. Sakarya halkına da en iyi hizmeti sunacağız.”

Yataş Grup’un başarısında 37 yıllık iş ortakları GNY Pazarlama gibi güçlü paydaşlarının rolüne değinen Yataş Grup CEO’su Nuri Öztaşkın, “Yataş Grup olarak yıllardır tüketicileri iyi ve kaliteli uykuyla buluşturuyor, sunduğumuz estetik, şık ve kaliteli mobilyalarla yaşam alanlarını güzelleştiriyoruz. Bunu yaparken her zaman daha iyisini hedefliyor, markalarımızı daha da ileriye taşıyoruz. Açılışını yaptığımız konsept mağazalarımızda bu çalışmalarımızın, emeklerimizin yeni bir meyvesi… 6.000 m²’yi aşkın kapalı alanda hizmet verecek olan mağazalarımız, 104 kişilik istihdam ile kent ekonomisine önemli bir katkı sağlayacak. Yeni mağazalarımızın hem Sakarya’ya hem de çevresine büyük bir değer katacağına yürekten inanıyoruz” dedi.

GNY Pazarlama sözcüsü Korhan Günay ise şöyle konuştu: “Bu 50 Yıllık yolculuğumuz yaklaşık 37 yıl önce Yataş ile kesişti. Karşılıklı güven, inanç ve dayanışmaya dayalı ilişkimiz GNY Pazarlama olarak bizi 8. mağazamızı şehrimize kazandırmaya kadar getirdi. 6000 M2 kapalı alanda hizmet verecek olan mağazalarımız “Yataş’ın Yeni Mağaza Konsepti” ile şehrimizde bir ilk oldu. “Yeni Mağaza Konseptimiz” sadece yeni olmayı değil, GNY Pazarlama olarak bizim ve Yataş’ın şehrimize, ülkemize dair vizyonunu, umudunu ve inancını yansıtmaktadır. Mobilya ve uyku sektöründeki varlığı, marka değeri ile ülkemiz sınırlarını aşan lider markalarımız, Enza Home ve Yataş Bedding ’in, bu açılış töreninde bizlerle birlikte olduğunuz için çok teşekkür eder, sevgi ve saygılarımızı sunarız.” dedi.

Grup Outlet Center Sakarya Yataş

0
mutlu
Mutlu
0
_zg_n
Üzgün
0
sinirli
Sinirli
0
_a_rm_
Şaşırmış
0
komik
komik
0
vir_sl_
Virüslü
Yataş, Sakarya’da büyüyor
Yorum Yap

Tamamen Ücretsiz Olarak Bültenimize Abone Olabilirsin

Yeni haberlerden haberdar olmak için fırsatı kaçırma ve ücretsiz e-posta aboneliğini hemen başlat.

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Uygulamayı Yükle

Uygulamamızı yükleyerek içeriklerimize daha hızlı ve kolay erişim sağlayabilirsiniz.

Giriş Yap

VakaHaber.CoM ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!

Bizi Takip Edin