1. Haberler
  2. Ekonomi
  3. Yıldız Entegre, köklerini doğadan alan tasarımlarıyla 26. Intermob Fuarı’na katıldı

Yıldız Entegre, köklerini doğadan alan tasarımlarıyla 26. Intermob Fuarı’na katıldı

featured
service
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Orman ürünleri sektöründe ilham veren tasarımlara imza atan Yıldız Entegre, köklerini doğadan alan The Root Kapsül Koleksiyonu’nu, sektörün en önemli etkinliklerinden
26. Intermob Fuarı’nda sergiledi.

Orman ürünleri sektöründe Türkiye’nin ve dünyanın lider markalarından Yıldız Entegre, mobilya endüstrisinin en prestijli etkinliklerinden biri olan Intermob 26. Uluslararası Mobilya Yan Sanayi, Aksesuarları, Orman Ürünleri ve Ahşap Teknolojisi Fuarı’na katıldı. Bu yıl 12-15 Eylül tarihleri arasında Tüyap Fuar ve Kongre Merkezi’nde düzenlenen fuarda, Yıldız Entegre, The Root (Kök) konseptiyle yer aldı.

Şirketin tasarım yolculuğunun tek bir tohumdan filizlenerek büyüyen kök metaforu ile anlatıldığı sergi alanı, ziyaretçilere bütünsel bir deneyim sunarak büyük beğeni kazandı. Fuarda, Yıldız Entegre’nin 135 yıllık yolculuğunda, köklerinden ve doğadan aldığı ilhamdan yola çıkılarak, 60 bin yıllık geçmişi ile köklerine asırlardır bağlı olan kadim zeytin ağaçları stantta konumlandırıldı. Ayrıca, fuar özelinde hazırlanan ve doğanın eşsiz armağanlarını bir araya getirerek tasarlanan, asma yaprağı, çam kozalağı, kuzukulağı, ıspanak ve lime kabuğundan oluşturulan ‘’Natura’’ içeceği fuar boyunca tüm misafirlere ikram edildi.

Ylıdız Entegre’nin köklerini doğadan alan tasarımlarını sergilediği The Root Kapsül Koleksiyonu da fuarın en çok beğeni toplayan koleksiyonlarından oldu. Koleksiyon, doğa ile tasarımın köklü bağlarını yaşam alanlarına taşıyarak, kalıcı bir değer katmak için tasarlandı.

Koleksiyondaki her renk ve desen kendine özgü karakteriyle dikkat çekerken, birlikte kullanıldığında farklı tarzlar ve duygular ortaya çıkarıyor. Her bir yüzey doğanın güzelliğini ve zenginliğini yansıtırken, sınırsız kombinasyon imkânı sayesinde hayal gücünü yeniden keşfetmeye olanak tanıyor.

Yıldız Entegre fuarda ayrıca yeni nesil temizlik teknolojisi Pro-Clean’i bir deneyim alanı oluşturarak tanıttı. Firmanın titiz Ar-Ge çalışmalarının sonucu olarak geliştirilen Pro-Clean Teknolojisi ile MDFLAM/SUNTALAM kategorisindeki Serenity, Hinterland ve Milenyum pres sacları ile üretilen yüzeyler ovalama yapmadan kolayca temizleniyor. Kimyasal temizlik ürünlerine veya leke gidericilere gereksinim duyulmuyor.

boyunca Yıldız Entegre’nin kapı, parke ve panel ürün gruplarından sektöre yeni soluk getirecek ürünler ziyaretçilere tanıtıldı. Fuarın ikinci günü ise seçili mimarlık ofislerinden davet edilen mimarlara 2025 Global Lifestyle ve Tasarım Trendleri ile birlikte firmanın ilgili trendlerinden ilham alarak tasarladığı ürünler tüm detayları ile birlikte aktarıldı.

Yıldız Entegre hakkında

Yıldız Entegre, 1890 yılında Trabzon’da kereste ticaretiyle başlayan iş hayatında kazandığı deneyimleri, 1982 yılında gerçekleştirdiği kurumsallaşma hamlesiyle vizyonunu ileriye taşımaktadır. Yıldız Entegre, farklı ihtiyaçlara yanıt veren geniş ürün yelpazesiyle orman ürünleri sektöründe global bir oyuncu olarak faaliyetlerini sürdürmektedir.

Girişimci ve yenilikçi yaklaşımıyla fark yaratan Yıldız Entegre, İstanbul Sanayi Odası (İSO) tarafından açıklanan Türkiye’nin En Büyük 500 Sanayi Kuruluşu Raporu’na göre Türkiye’nin en büyük 32. sanayi şirketi olurken, dünyada ise orman ürünleri sektöründe yer alan ilk 10 şirket arasında yer almaktadır. Yıldız Entegre, MDF, MDFlam, sunta, suntalam, laminat parke, boyalı levha (MDF, sunta), kapak panel, lak panel, MDF kapı, kapı paneli, emprenyeli dekor kâğıdı ve tutkal üretimi gerçekleştirmektedir.

0
mutlu
Mutlu
0
_zg_n
Üzgün
0
sinirli
Sinirli
0
_a_rm_
Şaşırmış
0
komik
komik
0
vir_sl_
Virüslü
Yıldız Entegre, köklerini doğadan alan tasarımlarıyla 26. Intermob Fuarı’na katıldı
Yorum Yap

Tamamen Ücretsiz Olarak Bültenimize Abone Olabilirsin

Yeni haberlerden haberdar olmak için fırsatı kaçırma ve ücretsiz e-posta aboneliğini hemen başlat.

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Uygulamayı Yükle

Uygulamamızı yükleyerek içeriklerimize daha hızlı ve kolay erişim sağlayabilirsiniz.

Giriş Yap

VakaHaber.CoM ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!

Bizi Takip Edin