1. Haberler
  2. Siyaset
  3. Zeynep Sudan Deva; “Örnek Fuar Alanından, Çadır Fuar Alanlarına”

Zeynep Sudan Deva; “Örnek Fuar Alanından, Çadır Fuar Alanlarına”

featured
service
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Deva Partisi Kocaeli teşkilatları olarak doğruya doğru, eğriye eğri diyerek şehrin değerlerine sahip çıkacağız.

Kocaeli kitap fuarı, ilimizden doğarak Türkiye’nin markası olmayı başarmış ve bu fuara Kocaelililer sahip çıkmıştır. Kocaeli Kitap Fuarının mimarı üç dönem Kocaeli Büyükşehir Belediye Başkanlığı yapan İbrahim Karaosmanoğlu’na emekleri için teşekkür ederiz. Diğer taraftan ise bir gerçeği kamuoyuna sunmak istiyoruz.
Türkiye’nin markası olma yolunda ilerleyen kitap fuarımızı çadırlara mahkum edenler, vizyonlarını sorgulamalıdır. Binlerce misafirimiz aynı düşüncelerle alandan ayrılmıştır. Zeminde ki sorunlar, ulaşımda yaşanan trafik sorunu, kitap fuarımızın markasına zarar vermiştir.
Ne yazık ki biz yaptık oldu anlayışı ile Kocaeli Büyükşehir Belediyesi, uygun bir şekilde tadilat yapılabilecekken, ilimizin tek fuar alanını yıkma kararı almıştır. Nitekim alınan kararın ne kadar yanlış olduğunu, böyle bir alana şehir olarak ne kadar ihtiyacımızın olduğunu bir defa daha yaşayarak gördük. Maalesef Büyükşehir Belediyesi, o dönem İnterteks Fuar alanın yıkılması kararı öncesinde, yapılabilecek tadilat maliyetini dahi açıklayamamıştır.
Ben dedim oldu anlayışı ile şehrimizin meseleleri 4 buçuk yıldır çözülmek yerine sürekli, ileri tarihlere ötelenmiştir. Ulaşım sorununa karşı yıllardır master planlar açıklanır ancak bir tek çözüm bulunamamıştır. Çöp sorunu orada 4 yıldır dağ gibi durmakta çözüm bulmak yerine Ali Kahyalı hemşerilerimizle, Kandıralı hemşerilerimiz karşı karşıya getirilmektedir. Kocaelispor stadımızın yolu hala yapılamamış, defalarca ihaleler iptal edilmiştir. Deva Partisi Kocaeli teşkilatları olarak soruyoruz; Siz bu kenttin sorunlarını ötelemekten ziyade ne zaman çözüme kavuşturacaksınız? 6 ay sonra milletimiz sandıkta sizlere gereken cevabı verecektir.

0
mutlu
Mutlu
0
_zg_n
Üzgün
0
sinirli
Sinirli
0
_a_rm_
Şaşırmış
0
komik
komik
0
vir_sl_
Virüslü
Zeynep Sudan Deva; “Örnek Fuar Alanından, Çadır Fuar Alanlarına”
Yorum Yap

Tamamen Ücretsiz Olarak Bültenimize Abone Olabilirsin

Yeni haberlerden haberdar olmak için fırsatı kaçırma ve ücretsiz e-posta aboneliğini hemen başlat.

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Uygulamayı Yükle

Uygulamamızı yükleyerek içeriklerimize daha hızlı ve kolay erişim sağlayabilirsiniz.

Giriş Yap

VakaHaber.CoM ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!

Bizi Takip Edin