1. Haberler
  2. Güncel
  3. 2024 milletimize huzur getirsin

2024 milletimize huzur getirsin

featured
service
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

İYİ Parti Kocaeli İl Başkanı Nusret Acur, yeni yıl dolayısıyla bir mesaj yayınladı.

İYİ Parti Kocaeli İl Başkanı Nusret Acur, mesajında “2023 her Türk vatandaşı için özel bir yıldı. Çünkü Mustafa Kemal Atatürk liderliğinde 1923’te kurulan cumhuriyetimiz 2023’te 100 yaşını doldurdu. Bizler de cumhuriyetimizin 100. yıl coşkusunu yaşarken, Atatürk ve silah arkadaşlarını bir kez daha minnetle, özlemle, rahmetle andık. 

Hepimizin bildiği üzere 2023 ülkemiz için, dünyamız için zor bir yıldı. Tarihler 6 Ekim’i gösterdiğinde iki adet deprem yaşadık. Kahramanmaraş merkezli depremlerde 50 binden fazla vatandaşımızı kaybettik. Yüz binlerce bina yıkıldı. Depremde kaybettiğimiz vatandaşlarımızı Allah’tan rahmet, yaralılara acil şifalar diliyoruz. 

2023, AK Parti’nin körü ekonomi yönetiminin faturasının halka çıkarıldığı bir yıldı. Ne yazık ki sofralarımızdaki ekmeğimiz küçüldü, milletimizin geleceğe dair umudu azaldı. Fakat bizim de içinde bulunduğumuz muhalefet partilerinin hataları nedeniyle 14 ve 28 Mayıs seçimlerinin kazananı AK Parti oldu. 

Türkiye gibi dünya da 2023’te zor 

zamanlar geçirdi. Rusya’nın Ukrayna’ya dönük işgalinin ardından İsrail Gazze’de adeta katliama gitti. Binlerce Filistinli kardeşimiz İsrail’in bombalarıyla öldürüldü. İsrail’in soykırıma dönen müdahalesi devam ederken savaşın bir an önce bitmesi için dua etmekten başka yolumuz yok. 

2023 yılında bir acı haber de Pençe-Kilit Operasyon bölgesinden geldi. Ne yazık ki ardı ardına düzenlenen terör saldırılarında 12 kahraman Mehmetçiğimiz şehit oldu. Aldığımız bu acı haberlerin ardından Türk milleti olarak yas tuttuk. Şehit askerlerimize bir kez daha Allah’tan rahmet diliyoruz. 

Milletimizin, tüm insanlığın büyük acılar yaşadığı 2023 yılını tamamlarken, savaşların bittiği, adaletin tesis edildiği, başta milletimiz olmak üzere tüm insanlığın huzur bulduğu bir 2024 yılı diliyoruz. İYİ Parti olarak 2024 yılında da milletle birlikte yürüyüp, kulağımızı milletimize vermeye devam edeceğiz.” dedi.

0
mutlu
Mutlu
0
_zg_n
Üzgün
0
sinirli
Sinirli
0
_a_rm_
Şaşırmış
0
komik
komik
0
vir_sl_
Virüslü
2024 milletimize huzur getirsin
Yorum Yap

Tamamen Ücretsiz Olarak Bültenimize Abone Olabilirsin

Yeni haberlerden haberdar olmak için fırsatı kaçırma ve ücretsiz e-posta aboneliğini hemen başlat.

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Uygulamayı Yükle

Uygulamamızı yükleyerek içeriklerimize daha hızlı ve kolay erişim sağlayabilirsiniz.

Giriş Yap

VakaHaber.CoM ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!

Bizi Takip Edin