1. Haberler
  2. Güncel
  3. Amasya’da Bayram Havası

Amasya’da Bayram Havası

featured
service
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Milliyetçi Hareket Partisi Amasya Belediye Başkan Adayı Dr. Bayram Çelik, seçim öncesi gerçekleştirilen istişare toplantısında binlerce ülküdaşı ile bir araya geldi.

2024 Mahalli İdareler seçiminde, MHP’nin Amasya Belediye Başkan Adayı olan Dr. Bayram Çelik, istişare toplantısında, binlerce partili ile bir araya geldi. Programa, MHP Amasya İl Başkanı Mustafa Akgül, MHP Amasya Merkez İlçe Başkanı Semih Aşkan, Amasya Ülkü Ocakları Başkanı Ömer Sonkaya, İlçe Başkanları, İlçe teşkilat Başkanları, Meclis Üyeleri, Eski İl ve İlçe Başkanları, basın mensupları ve MHP’ye gönül vermiş Amasyalılar katıldı. İstişare toplantısında, MHP Merkez İlçe Başkanı Semih Aşkan ve MHP Amasya İl Başkanı Mustafa Akgül birer konuşma yaptı.


‘Amasya bize inanıyor’
31 Mart seçimleri için bismillah deyip yola düştüklerini söyleyen MHP Amasya Belediye Başkan Adayı Dr. Bayram Çelik açıklamasında şunları kaydetti;

“Huzur ve mutluluğun şehri, Amasya hedefi ile başlattığımız bu yürüyüş, sizlerin gayreti, samimiyeti ve inancıyla bizi zafere taşıyacak. Bundan zerrece şüphe duymuyorum. Adaylığımızın açıklandığı ilk günden beri, en az benim kadar heyecanlı, benim kadar coşkulu, benim kadar kararlı olduğunuzu hissediyorum. Aynı kararlılığı bütün Amasya hissediyor emin olun. Onun içindir ki; siyasetin çirkin dedikodu çarkları çalışmaya başlayacak. Bizi şüpheye düşürmek, ayırmak, parçalamak için ellerinden geleni yapacaklar. Buna asla müsaade etmeyeceğiz. İnanmış yüreklere şüphe düşüremezler. Birliğimizi ve dirliğimizi asla bozamazlar. Bizi rehavete düşüremez, asla yıldıramazlar. Şundan emin olun, birlikten başka gayemiz, Amasya ve Amasyalının huzur ve mutluluğundan başka hedefimiz yoktur. Birlikte bütün engelleri aşacak, bütün hedeflere varacak iradeye sahibiz. Amasya’nın bize inandığını, bize güvendiğini, bizi sevdiğini biliyoruz. Bunu elimizi tutan samimi eller, heyecanla ışıldayan gözler, hocam yanındayız diyen diller bize anlatıyor. Emin olun Amasya bize inanıyor. Bizde Amasya’ya inanıyoruz. Biz bu seçimi kazanacağımızı biliyoruz. Ama bu bizi rehavete düşürmemeli. Son ana kadar çalışacağız. Hem de çok çalışacağız. Her biriniz benim adıma dostlarına, akrabalarına ulaşacak, onların desteğini isteyecek, her biriniz en az 50 kişiyi etkileyeceğini, onları ikna edeceğine eminim. Bunu sizden Amasya için, gençlerimizin, çocuklarımızın geleceği için istiyorum. Bunu sizden huzurlu, mutlu bir Amasya için istiyorum. Bunu ülkemiz ve ülkümüz için sizden istiyorum. Bütün küsleri barıştıracağız. Bütün kırılmış gönülleri tamir edeceğiz. Bütün yaraları saracağız. Bunu sizlerle birlikte el ele, gönül gönüle başaracağız. Şundan emin olun bayram hocanın geçmişinde sizin başınızı öne eğecek işi olmamıştır. Gelecekte de olmayacaktır. Onun için gönül rahatlığıyla huzurunuzdayım. Onun için sizlerde gönül rahatlığıyla bize destek isteyebilirsiniz. Sizleri asla mahcup etmeyeceğimden emin olun. Allah’a emanet olun. Ne mutlu Türk’üm diyene” ifadelerini kullandı.

Konuşmaların ardından MHP İl, Merkez İlçe ve dava gönül vermiş ülkücü camia Amasya Belediye Başkan Adayı Dr. Bayram Çelik ile hatıra fotoğrafı çektirdi.

0
mutlu
Mutlu
0
_zg_n
Üzgün
0
sinirli
Sinirli
0
_a_rm_
Şaşırmış
0
komik
komik
0
vir_sl_
Virüslü
Amasya’da Bayram Havası
Yorum Yap

Tamamen Ücretsiz Olarak Bültenimize Abone Olabilirsin

Yeni haberlerden haberdar olmak için fırsatı kaçırma ve ücretsiz e-posta aboneliğini hemen başlat.

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Uygulamayı Yükle

Uygulamamızı yükleyerek içeriklerimize daha hızlı ve kolay erişim sağlayabilirsiniz.

Giriş Yap

VakaHaber.CoM ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!

Bizi Takip Edin