Amasya’nın batısı ‘Bayram’ dedi

featured
service
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Milliyetçi Hareket Partisi Amasya Belediye Başkan Adayı Dr. Bayram Çelik, mahalle buluşmasında binlerce Amasyalı ile bir araya geldi.

2024 yerel seçimlerine kısa bir süre kala seçim çalışmalarına gece-gündüz demeden devam eden Milliyetçi Hareket Partisi Amasya Belediye Başkan Adayı Dr. Bayram Çelik’i binlerce Amasyalı bağrına basmaya devam ediyor. Mahalle buluşmalarında, büyük sevgi seli ile karşılaşan ve duygulanan Çelik, “Sizler benim yanımda olduğunuz müddetçe birlikte aşamayacağımız engel yok” dedi. Mahalle buluşmasına, MHP Amasya İl Başkanı Mustafa Akgül, MHP Amasya Merkez İlçe Başkanı Semih Aşkan, MHP KAÇEP Amasya İl Başkanı Mukaddes Kılıçarslan, Ülkü Ocakları Amasya İl Başkanı Ömer Sonkaya, Belediye meclis üyeleri, basın mensupları ve binlerce Amasyalı katıldı.

‘Güzel şehrimizi, Amasya’mızı bana emanet etmenizi istiyorum’
Yıllardır sağlığını ve canını emanet eden Amasyalıların şimdide kendisine Amasya’yı emanet etmeleri için destek beklediğini söyleyen MHP Amasya Belediye Başkan Adayı Dr. Bayram Çelik konuşmasında şunları kaydetti;

“Yıllardır sağlığınızı, hatta canınızı tereddüt etmeden bana emanet ettiniz. Allah’a şükür bende bu konuda sizlere hiç mahcup olmadım. Şimdi güzel şehrimizi, Amasya’mızı bana emanet etmenizi istiyorum. Sizler teveccüh gösterip, emaneti bize teslim ederseniz, bizde gözümüz gibi bakacağız. Sizlere yine mahcup olmayacağız. Biliyorum ki; bana sonuna kadar güveniyorsunuz. Bunun en büyük ispatı da burada toplanan binlerce Amasyalı diye düşünüyorum. Biz size gelmek için bakan beklemedik, başka şehirlerin belediye başkanlarından himmet beklemedik. Biz size geldik. İşte Bayram, işte Amasya. Bu şehri başkalarıyla değil, sizlerle yöneteceğiz. Sizin desteğiniz arkamızda olduğu sürece aşamayacağımız engel, başaramayacağımız iş yok. Şahsıma gösterdiğiniz ilgi, alaka, destek ve samimiyetten dolayı hepinize canı gönülden teşekkür ediyorum. Rabbim çıktığımız bu kutlu yolun sonunu zaferle sonuçlandırsın. Hepinizi Allah’a emanet ediyor, sandıklarda desteklerinizi bekliyorum” dedi.

0
mutlu
Mutlu
0
_zg_n
Üzgün
0
sinirli
Sinirli
0
_a_rm_
Şaşırmış
0
komik
komik
0
vir_sl_
Virüslü
Amasya’nın batısı ‘Bayram’ dedi

Tamamen Ücretsiz Olarak Bültenimize Abone Olabilirsin

Yeni haberlerden haberdar olmak için fırsatı kaçırma ve ücretsiz e-posta aboneliğini hemen başlat.

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Uygulamayı Yükle

Uygulamamızı yükleyerek içeriklerimize daha hızlı ve kolay erişim sağlayabilirsiniz.

Giriş Yap

VakaHaber.CoM ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!

Bizi Takip Edin