“Büyük 23 Nisan Şenliğine Büyük İlgi”

featured
service
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı kutlamaları kapsamında Karasu Belediyesi geçmiş yıllarda olduğu gibi bu yıl da çocukların oyun ve aktivitelerle dolu bir bayram geçirmeleri için 23 Nisan Şenliği düzenledi.

Geleneksel Hale Gelen 23 Nisan Şenliği, Gün Boyu Birbirinden Güzel Oyun, Aktivite ve İkramlar Eşliğinde Bu Yıl da Vatandaşlardan Büyük İlgi Gördü.

“Başkan SARI, Kortej Yürüyüşüne Katıldı”

Belediye Başkanı İshak SARI, 23 Nisan Resmî kutlamalarının hemen ardından Atatürk Bulvarı’ndan Pazaryeri Otopark’ta kurulan Şenlik Alanı’na kadar devam eden bandolu kortej yürüyüşüne vatandaşlar ile birlikte katılım sağlayarak yürüyüş esnasında çocuklara çikolata ikram etti.

“Gün Boyu Kesintisiz İkramlar Yapıldı”

Şenlik süresince ziyaretçilere pamuk şeker, patlamış mısır ve Osmanlı macunu ikramları yapıldı.

“İlçe Protokolü Çocukların Sevincine Ortak Oldu”

İlçe Kaymakamı Mehmet Uğur Arslan ve Belediye Başkanı İshak Sarı, İlçe Protokolüyle birlikte Şenlik Alanında bir süre çocuklarla ve aileleriyle miniklerin bayram coşkusuna ortak oldu.

“Orman İşletme Müdürlüğü de Şenlikteydi”

Şenlikte Orman İşletme Müdürlüğü tarafından alanda 5D Cep Sinema, Dev Ekran, İtfaiye ve ormanları korumanın önemiyle ilgili farkındalık oluşturacak stantlar konumlandırıldı.

Kaymakam ARSLAN, Başkan SARI ve protokol mensupları, 5D Video sunumunu izleyerek stantları gezdiler.

“Başkan Sarı: ‘Bizim İçin Bahtiyarlık Vesilesi’ “

Başkan SARI, 23 Nisan Şenliğinde gerçekleştirdiği kısa konuşmasında “Çocukların Bayram sevincini dolu dolu yaşamaları için Büyük 23 Nisan Şenliğinde çocuklarımızın mutluluğuna, coşkusuna ortak olduk. Evlatlarımız  doya doya eğlensinler diye pek çok oyun ve aktiviteyi bugün Karasumuza getirdik. Geleneksel hale gelen Şenliğimizde görüyorum ki bu sene geçen yıllardan daha da yoğun bir katılım söz konusu. Çocuklara armağan edilmiş bu özel günde evlatlarımızın bayram sevincini doya doya yaşamasında, yüzlerinin gülmesinde ve güzel anılar biriktirmelerinde küçük bir pay sahibi olabilmek bizim için bahtiyarlık vesilesi. Bayramlar çocuklar gülünce güzel. 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk bayramımız kutlu olsun.“ ifadelerini kullandı.

0
mutlu
Mutlu
0
_zg_n
Üzgün
0
sinirli
Sinirli
0
_a_rm_
Şaşırmış
0
komik
komik
0
vir_sl_
Virüslü
“Büyük 23 Nisan Şenliğine Büyük İlgi”

Tamamen Ücretsiz Olarak Bültenimize Abone Olabilirsin

Yeni haberlerden haberdar olmak için fırsatı kaçırma ve ücretsiz e-posta aboneliğini hemen başlat.

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Uygulamayı Yükle

Uygulamamızı yükleyerek içeriklerimize daha hızlı ve kolay erişim sağlayabilirsiniz.

Giriş Yap

VakaHaber.CoM ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!

Bizi Takip Edin