1. Haberler
  2. Güncel
  3. Çelik, AMASDER’in konuğu oldu

Çelik, AMASDER’in konuğu oldu

featured
service
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Milliyetçi Hareket Partisi Amasya Belediye Başkan Adayı Dr. Bayram Çelik, yerel seçimler öncesi AMASDER’in düzenlendiği aday tanıtım toplantısına katıldı.

2024 Mahalli İdareler seçimleri öncesi seçim çalışmalarına aralıksız devam eden Milliyetçi Hareket Partisi Amasya Belediye Başkan Adayı Op. Dr. Bayram Çelik, Genel Başkanlığını Suat Güvenç’in yaptığı Amasya Kültür, Kalkınma ve Dayanışma (AMASDER) Derneğinin düzenlediği aday tanıtım toplantısına konuk oldu. Moderatörlüğünü Genel Cerrah Dr. Coşkun Yetgin’in yaptığı toplantıda, hayata geçirdiği ve geleceğe yönelik projeleri hakkında dernek üyelerine bilgi veren Çelik, Amasya’nın daha güzel bir şehir olması için mücadele ettiklerini söyledi.

‘Şehrimizin vizyonunu ileriye taşıyacağız’
Amasya’nın geleceğini hazırladıkları projeleri hayata geçirerek şehrin vizyonunu daha ileri noktalara taşımayı hedeflediklerini belirten Milliyetçi Hareket Partisi Amasya Belediye Başkan Adayı Dr. Bayram Çelik açıklamasında şunları kaydetti;
“Görev süremiz boyunca birçok büyük projeyi hayata geçirdik. Allah nasip eder, halkımız teveccüh gösterir ve tekrar seçilir isek, ekip arkadaşlarımızın koordineli çalışmalarıyla çocuklarımız, gençlerimiz ve hemşehrilerimiz için hazırladığımız projelerimizi hayata geçireceğiz. Bugün burada değerli dernek üyelerimiz ile 5 yıllık süre zarfında halkımızın faydalanabileceği projelerimizin istişaresi için bir araya geldik. Fikir alışverişinde bulunduğumuz AMASDER üyelerimize misafirperverlikleri için teşekkür ediyorum” dedi.

0
mutlu
Mutlu
0
_zg_n
Üzgün
0
sinirli
Sinirli
0
_a_rm_
Şaşırmış
0
komik
komik
0
vir_sl_
Virüslü
Çelik, AMASDER’in konuğu oldu
Yorum Yap

Tamamen Ücretsiz Olarak Bültenimize Abone Olabilirsin

Yeni haberlerden haberdar olmak için fırsatı kaçırma ve ücretsiz e-posta aboneliğini hemen başlat.

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Uygulamayı Yükle

Uygulamamızı yükleyerek içeriklerimize daha hızlı ve kolay erişim sağlayabilirsiniz.

Giriş Yap

VakaHaber.CoM ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!

Bizi Takip Edin