1. Haberler
  2. Güncel
  3. DEVA’da Demirtaş Yeniden Başkan Seçildi

DEVA’da Demirtaş Yeniden Başkan Seçildi

featured
service
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Demokrasi ve Atılım Partisi (DEVA) Gebze ilçe Başkanlığı 2.Olagan genel kurulu yoğun katılımla gerçekleşti. Delegelerin oyunu alan mevcut başkan Ahmet Demirtaş yeniden seçilerek güven tazeledi.

Demokrasi ve Atılım Partisi (DEVA) Gebze ilçe Başkanlığı 2.Olagan genel kurulu yoğun katılımla gerçekleşti. Delegelerin oyunu alan mevcut başkan Ahmet Demirtaş yeniden seçilerek güven tazeledi. Kongreye katılan Delegeler ve misafirler salona sığmadı yoğun katılımın olduğu kongrede DEVA Kadrolarının yerel ve genel seçimlere çok iyi hazırlandıkları gözlendi. Kongrede İlçe teşkilatında kurulan standlarda davetlilere çeşitli ikramlar yapıldı.

DEVA Partisi Gebze İlçe Başkanlığı 2.Olağan Kongresi ilçe başkanlığı toplantı salonunda gerçekleşti. Kongre Saygı Duruşu ve İstiklal Marşının okunmasıyla başladı. Öğretmenler günü olması nedeni ile öğretmenler günü kutlandı. Başta Başöğretmen Mustafa Kemal Atatürk olmak üzere ebediyete intikal etmiş tüm öğretmenler rahmetle yad edildi. 

Gebze ilçe Başkanlığı 2. Olağan Kongresine DEVA Partisi Kocaeli İl Başkanı Zeynep Sudan ve İl yönetim kurulu, DEVA Partisi İl Başkanı Danışmanı Orhan Bozkurt, Derince İlçe Başkanı Önder Gündoğdu ve yönetim kurulu, Çayırova İlçe Başkanı Mehmet saraç ve yönetim kurulu, Darıca İlçe Başkanı Muhammet Unsur ve yönetim kurulu, Dilovası ilçe Başkanı Ali Çelik ve yönetim kurulu, Kartepe İlçe Başkanı İsmail Ensar Baturman ile çok sayıda partililer katıldı.

Kongreye katılan DEVA Partisi Çayırova, Darıca, Dilovası ilçe başkanları yaptıkları kısa konuşmada, her başarılı çalışmanın ve programların lokomotifi olarak gördüğümüz Gebze teşkilatımızın olağan kongresini kutluyor yeniden ilçe başkanı seçilen Ahmet Demirtaş’a başarılar diliyoruz” dediler.

YENİ YÖNETİM KURULU ( ASIL ): 1.Ahmet Demirtaş (Başkan)  2.Koray Damar, 3.Güldete Doğanay, 4.Aslıhan ÇelimAhmeli Erdoğan, 5. Engin Çakar, 6.Aslıhan Çelimli Erdoğan, 7.Recep Çiçek, 8.Erol Canyiğit,9.Sündüs Meşe,10.Gülistan Karakaya, 11.İlknur Erdoğan,12.Bünyamin Aydın,13. Muhterem Uslu, 14.Mehmetçik Burak Demirci, 15.Fikret Bilen, 16.Tunahan Köse,17.Recep İnal, 18.Mehmet Doğan, 19.Murat Yayla, 20.Yusuf Yıldız, 21.Yücel Doğan

YÖNETİM KURULU (YEDEK ): 1.İsmail Kuşci, 2.Yasın İlkan, 3.Alhas Gündoğan, 4.Adnan Akdoğan, 5.Kemal Coşkun6.Tuncay Dağ, 7.Serdar Sözbir, 8.Canan Esma Şeker, 9.Zeynep Çakıcı10.Mevlüt Bozdağ, 11.Veysel Canyiğit

0
mutlu
Mutlu
0
_zg_n
Üzgün
0
sinirli
Sinirli
0
_a_rm_
Şaşırmış
0
komik
komik
0
vir_sl_
Virüslü
DEVA’da Demirtaş Yeniden Başkan Seçildi
Yorum Yap

Tamamen Ücretsiz Olarak Bültenimize Abone Olabilirsin

Yeni haberlerden haberdar olmak için fırsatı kaçırma ve ücretsiz e-posta aboneliğini hemen başlat.

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Uygulamayı Yükle

Uygulamamızı yükleyerek içeriklerimize daha hızlı ve kolay erişim sağlayabilirsiniz.

Giriş Yap

VakaHaber.CoM ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!

Bizi Takip Edin