Gebze Zafer Belediyeciliği ile tanışacak

featured
service
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Zafer Partisi Gebze Belediye Başkanı Adayı Koray Topçu çalışmalarını hızlandırdı. Gebze’nin her noktasında çalışan Topçu, dernek ziyaretlerini sürdürüyor. Her mahallede etkinlikler düzenliyor.

Zafer Partisi Gebze Belediye Başkan Adayımız Dr. Koray Topçu, Kent Meydanında Kurulu Standımızda 7 sen 70’e tüm Gebzeliler ile buluşmaya ve hasbihal etmeye, Gebze için hazırladığı projelerini anlatmaya devam ediyor.

NERELERE GİTTİ?

Zafer Partisi Gebze Belediye Başkanı Adayı Dr. Koray Topçu, Gebze İlçe Yöneticilerimiz ile birlikte Samsun Havza Kayabaşı Mahallesi Derneği Başkanı Osman Ceylan ve Yönetim Kurulunu ziyaret etti.  Beylikbağı ‘nın sorunlarına hâkim olduğumuzu, mahallenin ihtiyaçlarını bildiğimizi anlattı ve bölge ile ilgili projelerini aktardı.

Zafer Partisi Gebze Belediye Başkanı Adayı Dr. Koray Topçu, Gebze İlçe Yöneticilerimiz ile birlikte Giresun İli Espiye İlçesi Soğukpınar Beldesi, Dikmen ve Çevre Köyleri Derneği Başkanı İsa Kahraman, Yönetim Kurulunu ve Dernek Üyelerini ziyaret etti. Yavuz Selim Mahallesi sorunlarına hâkim olduğunu, mahallenin ihtiyaçlarını bildiğimizi aktardı ve dernek üyelerini dinleyerek notlar aldı.

0
mutlu
Mutlu
0
_zg_n
Üzgün
0
sinirli
Sinirli
0
_a_rm_
Şaşırmış
0
komik
komik
0
vir_sl_
Virüslü
Gebze Zafer Belediyeciliği ile tanışacak

Tamamen Ücretsiz Olarak Bültenimize Abone Olabilirsin

Yeni haberlerden haberdar olmak için fırsatı kaçırma ve ücretsiz e-posta aboneliğini hemen başlat.

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Uygulamayı Yükle

Uygulamamızı yükleyerek içeriklerimize daha hızlı ve kolay erişim sağlayabilirsiniz.

Giriş Yap

VakaHaber.CoM ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!

Bizi Takip Edin