1. Haberler
  2. Magazin
  3. Karasulu model Karasu’dan model çıkarttı 

Karasulu model Karasu’dan model çıkarttı 

featured
service
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Karasulu Fgmodel Agency’in Kurucusu Furkan Güreş’in yetiştirdiği Karasulu Model Burkay Turgut FASHİON TV’nin düzenlediği Missandmr FASHİON TV yarışmasında 1. Olarak büyük bir başarı elde etti.

FGMODEL AGENCY modellerinden Burkay Turgut FASHİON TV’nin düzenlediği Missandmr FASHİON TV yarışmasında 1. Olarak büyük bir başarı elde etti. FASHİON TV’nin kurucusu ve sahibi Enis Onat’ın düzenlediği ve birçok büyük firmanın sponsorluğunu yaptığı Missandmr FASHİON TV modellik yarışması Oligard’da muhteşem bir şölenle Pazartesi günü gerçekleşti. Tuğba Özay’ın sunuculuğunu yaptığı birbirinden özel isimin jüri koltuğunda yer aldığı gecede birbirinden güzel yerli yabancı mankenler yer aldı. Büyük gecede tekstil firmalarının kreasyonları da tanıtıldı. Ayyıldız Spor Center ve Fgmodel Agency Kurucusu ve Model Furkan Güreş’in Mankeni Burkay Turgut’un 1. olması kendisini çok mutlu ve gururlu hissettirdiğini dile getirdi. 

ÖNCÜ OLDUM

Fgmodel Agency Kurucusu ve Model Furkan Güreş İnternet sitemize ve Gazetemize yaptığı açıklamalarda; ‘Daha 2 yıl önce spor salonuna kayıt olmak için gelen Karasu Meslek Yüksekokulu Öğrencilerinden Burkay Turgut Furkan Güreş’in sen modellik yapmalısın diyerek onu modellik kariyerine girmesinde öncü oldum’ dedi. 

1.OLDUK

Güreş açıklamasının sonunda; ‘Modelimiz geçen sene Best Model Of Turkey yarışmasında istediğini alamamış olsa da bu sene girmiş olduğu ve mücadeleye devam ederek FASHİON TV’nin düzenlediği Missandmr yarışmasında 1. olarak kariyerine adım adım ilerlemeye devam etti. Yılın en iyi model ajansı ödülüne de sahip olduk. Başarılarımız her geçen gün üstüne koyarak inşallah devam edecektir. Ajans olarak birlikte çalıştığım Oksana Kuznetsova ve Theo Bibilay’ ada teşekkürlerimi sunarım’ dedi.

0
mutlu
Mutlu
0
_zg_n
Üzgün
0
sinirli
Sinirli
0
_a_rm_
Şaşırmış
0
komik
komik
0
vir_sl_
Virüslü
Karasulu model Karasu’dan model çıkarttı 
Yorum Yap

Tamamen Ücretsiz Olarak Bültenimize Abone Olabilirsin

Yeni haberlerden haberdar olmak için fırsatı kaçırma ve ücretsiz e-posta aboneliğini hemen başlat.

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Uygulamayı Yükle

Uygulamamızı yükleyerek içeriklerimize daha hızlı ve kolay erişim sağlayabilirsiniz.

Giriş Yap

VakaHaber.CoM ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!

Bizi Takip Edin