1. Haberler
  2. Kültür ve Sanat
  3. KARS’TA TURİZM NEREYE GİDİYOR? SÜRDÜRÜLEBİLİR Mİ?

KARS’TA TURİZM NEREYE GİDİYOR? SÜRDÜRÜLEBİLİR Mİ?

featured
service
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Kışın nereye gidilebilir dendiğinde,ilk akla gelen şehir KARS oluyor ve hazırlıklar başlıyor.Kimi tren, kimi uçak…Ver elini Kars.

Gaffar DEMİR kaleme aldı…

Kars turizminde önemli yeri olan Doğu Ekspresi yolculuğunu işkenceye çeviren yetkili,siz tren ile Kars’a yolculuk yaptınız mı? Gece saat 3’te Kars’a indiniz mi? Turist treninin Erzincan ve Erzurum hattında saatlerce beklemesini nasıl açıklarsınız? Zorunlu molalarla nostalji yolculuğunu,tövbe bir daha yolculuğuna dönüştürdünüz. Fahiş tren bileti de bu yolculuğun tuzu biberi oluyor! Bindik uçağa/trene geldik Kars’a, taksi ile şehire geleceğiz. Şoför arkadaşın saçı sakalı birbirine karışmış,ağzında sigara,arabanın içi çöplük…Birkaç defa daha fazla yolcu taşımak için arkadaşlar kanat takıyor. Gelen misafirin ilk yorumu ne olur siz düşünün. Havaalanına dışardan taksi girmesi,yolcu alması yasak. Hayırlı işler…

Rehberlerin ağzının suyunun aktığı il KARS olmamalı! Daha önce ufak çaplı olan KOMİSYON alma olayını ayyuka çıkardılar.Maliyet ve satış fiyatını hesaplayan her işletme rehber komisyonlarını da hesaba katmak zorunda kalıyor.Bu şehri böyle yıpratamazsınız! İşinizi iyi yapmaya bakın,unutmayın Kars’a getirmiş olduğunuz misafirlerimiz her geçen gün size ve acentanıza karşı tavır almaya başlarsa ekmeğinizden olursunuz. KOMİSYONCULUK sizin işiniz olmamalı.
Biz bu şehirde turizmi 12 aya yaymak için uğraşırken ,siz komisyonlarınızı düşünüyor, şehrimizin tarihini de yanlış anlatıyorsunuz. Tarihi binalarımızı, Ani Harabeleri’ni anlatırken birçok yanlış anlatımlarınıza bizzat şahit oldum. Yapmayın kardeşim , bu şehir sahipsiz değildir. İlgili birim ve sivil toplum kuruluşlarına çağrımdır. Bu yaşananlara seyirci kalırsak KARS’TA SÜRDÜRÜLEBİLİR TURİZMİ konuşamayız.Kars ülkemizin en güzel şehirlerinden biridir.Kars’a ve Karslı’ya yakışanı yapacağız. MUTLU TURİST, MUTLU KARS.

Kaynak: KARS’TA TURİZM NEREYE GİDİYOR? SÜRDÜRÜLEBİLİR Mİ?

0
mutlu
Mutlu
0
_zg_n
Üzgün
0
sinirli
Sinirli
0
_a_rm_
Şaşırmış
0
komik
komik
0
vir_sl_
Virüslü
KARS’TA TURİZM NEREYE GİDİYOR? SÜRDÜRÜLEBİLİR Mİ?
Yorum Yap

Tamamen Ücretsiz Olarak Bültenimize Abone Olabilirsin

Yeni haberlerden haberdar olmak için fırsatı kaçırma ve ücretsiz e-posta aboneliğini hemen başlat.

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Uygulamayı Yükle

Uygulamamızı yükleyerek içeriklerimize daha hızlı ve kolay erişim sağlayabilirsiniz.

Giriş Yap

VakaHaber.CoM ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!

Bizi Takip Edin