“O Sular Ağaçlara Zarar Veriyor.”

featured
service
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Karasu Belediyesi Sosyal Medya paylaşımında “Doğanın Bir Parçasıyız ve Doğayı Korumayı Önemsiyoruz” başlığıyla ağaçların sağlığı ve korunması için vatandaşların hassasiyet göstererek bitkilere zarar verecek uygulamalardan uzak durmaları gerektiğini vurgulayan bir gönderi paylaştı.

Belediyenin sosyal medya hesaplarında “Daha yeşil bir Karasu için ilçemizi çeşitli ağaç türleriyle güzelleştirmeyi, şehrin dokusuna doğal ve estetik bir görünüm kazandırmayı ilke edinen belediyecilik anlayışımızla her geçen gün daha fazla ağaç ve bitkiyi caddelerimize, sokaklarımıza dahil etmeye devam ediyoruz.


Dikilen ağaçların bakımları ve uzun yıllar sağlıklı bir şekilde gelişim gösterebilmeleri için düzenli periyotlarla uyguladığımız çalışmalar sırasında ev ve iş yerlerinde temizlik amacıyla kullanılan su atıklarının şehir içindeki ağaçlandırılmış bölgelerde ağaç ve bitkilere dökülmesi sebebiyle buralardaki ağaçların zarar gördüğü hatta kuruduğu tarafımızca tespit edilmiştir.
Değerli Karasulu hemşehrilerimizin bu konuda hassasiyet göstererek bitkilere zarar verecek uygulamalardan uzak durmalarını önemle rica ederiz.” İfadeleriyle ağaçlara zarar veren yanlış uygulamaya dikkat çekildi.

0
mutlu
Mutlu
0
_zg_n
Üzgün
0
sinirli
Sinirli
0
_a_rm_
Şaşırmış
0
komik
komik
0
vir_sl_
Virüslü
“O Sular Ağaçlara Zarar Veriyor.”

Tamamen Ücretsiz Olarak Bültenimize Abone Olabilirsin

Yeni haberlerden haberdar olmak için fırsatı kaçırma ve ücretsiz e-posta aboneliğini hemen başlat.

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Uygulamayı Yükle

Uygulamamızı yükleyerek içeriklerimize daha hızlı ve kolay erişim sağlayabilirsiniz.

Giriş Yap

VakaHaber.CoM ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!

Bizi Takip Edin