1. Haberler
  2. Spor
  3. Şerifalioğlu finale gidiyor: 6-4

Şerifalioğlu finale gidiyor: 6-4

featured
service
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Basın Turnuvası’nda en çok mücadele etmiş oyuncu unvanını elinde bulunduran Tuncer Saltaş’ın takımı Şifa OSGB, Oğuz Şerifalioğlu’nun şampiyonluklar yaşamış oyuncularından kurulu ekibi karşısında son derece başarılı bir oyun ortaya koymasına sahadan puansız ayrıldı. Nefes kesen mücadele, Şerifalioğlu’nun 6-4 galibiyeti ile son buldu.

Basın Turnuvası’nda en çok mücadele etmiş oyuncu unvanını elinde bulunduran Tuncer Saltaş’ın takımı Şifa OSGB, Oğuz Şerifalioğlu’nun şampiyonluklar yaşamış oyuncularından kurulu ekibi karşısında son derece başarılı bir oyun ortaya koymasına sahadan puansız ayrıldı. Nefes kesen mücadele, Şerifalioğlu’nun 6-4 galibiyeti ile son buldu.

Gebze Ticaret Odası Meclis Başkanı Oğuz Şerifalioğlu, bölgemizde yapılan bir çok turnuva da, şampiyonluklar yaşamış Erdi, Serkan, Doğan, Abdullah, Erdem gibi yıldızlardan kurulu ekiple bu yıl final hedeflediğini gösterdi. İlk iki maçını kazanarak, gruplardan çıkmayı garantileyen Şerifalioğlu, grupta ki son maçında Şifa OSGB ile karşılaştı.

Tuncer Saltaş komutasında ki ekip, kadrosunda ki yıldız isimleri ve yetenekli gençleri ile dikkat çekerken, özellikle ilk yarı da kıran kırana bir mücadele izlendi. Basın Turnuvası’nda en çok mücadele eden isim olan Tuncer Saltaş, takımının ilk golünü de atan isim olurken, Şerifalioğlu’nun yıldızları karşılaşmayı iki farkla kazanmasını bildi. İl dışında olduğu için bu maçta takımının yanında olamayan Oğuz Şerifalioğlu mücadeleyi Hedef Tv’den canlı olarak takip etti.

MORALSİZ MARTEK, YÜZYIL’A ACIMADI

31. Gebze Basın Turnuvası’na ev sahipliği yapan Martek, mücadele ettiği A Grubu’nda Yüzyıl Hastanesi’ni 5-3 mağlup ederek, puanını 6 ya yükseltti. Darıca Belediyesi’ne farklı mağlup olduktan sonra büyük moral bozukluğu yaşayan Martek, kaptan Emre’nin de sakat sakat oynadığı maçta, Yüzyıl’ı zorda olsa yenmeyi başardı.

Basın Turnuvası’nda grup maçlarının sonlarına girilirken, turnuvanın iki sportmen takımı Yüzyıl Hastanesi ile Martek, grupta ki son maçta karşı karşıya geldi. 3 puana sahip Martek ile puansız Yüzyıl Hastanesi maçı düşük tempoda oynanırken, Martek rakibine puan şansı tanımadı.

Emre’nin kaptanlığın da mücadele eden Martek, ev sahibi olmanın da avantajını kullanarak, zaman zaman zorlandığı maçta Yüzyıl’ı yenmeyi başardı. Yüzyıl Hastanesi, bir kez daha turnuva da sportmenliği ile adından söz ettirirken, turnuvaya bu yıl da grup maçlarında veda etti.

ORDULULAR DA, FİL’İN GAZABINDAN KURTULAMADI

Bu yılın en formda takımları arasında gösterilen Fil Ajans, Prof. eli değen Gebze Ordulular Derneği’ni de rahat geçerek, ikinci maçını da kazandı. Gülseren Parlakoğlu’nun heyecanı ile damga vurduğu maçta, Fil Ajans 12-4 gibi farklı skorla sahadan galip ayrıldı.

SÜRPRİZ DOĞUM GÜNÜ İLE BAŞLADI

Kadrosunda yıldızlarla dikkat çeken Fil Ajans, oynadığı etkili futbolla da 31. Gebze Basın Turnuvası’nın en formda ekipleri arasında yer aldı. Spor sahalarında ki sportmen duruşu ile dikkat çeken ve bu yıl turnuvanın en iyi kadrolarından birisini kuran Gülseren Parlakoğlu, bu yıl final oynamak gibi bir hedefleri olduğunu her fırsatta dile getirirken, takım oyuncularının sportmenliğine de dikkat çekmişti. Simgem Yapı galibiyeti sonrasında Gebze Ordulular Derneği ile ikinci maçına çıkan Fil Ajans’da, takım, başkan Gülseren Parlakoğlu’na sürpriz doğum günü pastası kesti.

Futbolcuların bu jesti karşısında duygulanan Parlakoğlu, en güzel hediyenin turnuva sonunda ki şampiyonluk kupası olacağını söyledi. Futbol camiasının Prof. lakaplı, saygı duyulan ismi Murat Aktaş’ın oluşturduğu Ordulular Derneği, kadrosunda ki yetenekli isimlere rağmen, bu yıl turnuvaya gruplarda veda etti.

Halı sahaların tartışmasız en iyi kalecileri arısında yer alan Mükremin’in ilk kez kalesinde bu kadar çok gol gördüğü mücadele başladığı gibi sportmenlik görüntüleri ile son buldu. Murat Aktaş karşılaşma sonrası, rakip takım oyuncularını tebrik ederek, Fil Ajans’ın en büyük şampiyonluk adayı olduğunu ve kendilerinin de önümüzdeki turlarda Fil Ajans’ı destekleyeceklerini ifade etti.

BEDRETTİN HOCALARI CHP’Lİ GENÇLERE MORAL VERDİ

Bekiroğlu Ticaret’in, CHP Yenikent’i farklı yendiği maçta, bölgemizin yetiştirdiği önemli spor adamlarından birisi olan Bedrettin Şimşek ön plana çıktı. Sportmen tavrı ve CHP’li gençlerle kurduğu pozitif diyalog ile dikkat çeken Şimşek, gençlere futbolun her zaman kazanmak değil, keyif ve sağlık için yapılan bir spor olduğunu anlattı.

Beyefendi kişiliği ve haktan-hukuktan yana olan duruşu ile bilenen ve geniş kesimler tarafından saygı duyulan başarılı teknik adam Bedrettin Şimşek, Gebze Basın Turnuvası’nda Bekiroğlu Ticaret-Enver Şimşek takımı ile mücadele veriyor.

Basın Turnuvası’nda bir çok kez mücadele veren ve rakiplerine gösterdiği saygı ile dikkat çeken Bedrettin Şimşek, genç isimlerle bu zorlu turnuvada yer alan CHP Yenikent oyuncularına da kendi takımından daha çok ilgi gösterdi.

Dostluk görüntüleri ile geçen mücadeleyi Bekiroğlu Ticaret, 11-5 kazanırken, Şimşek, CHP’li gençleri mücadeleleri ve sportmenliklerinden dolayı kutladı. CHP Yenikent takımını koordine eden Ömer Hızlı da, skorun hiç önemli olmadığının altını çizerek, rakip takım oyuncularını ve teknik direktör Bedrettin Şimşek’i ilgileri ve desteklerinden dolayı tebrik etti.

Hızlı, dostluk içinde bir maç oynadıklarını ve gençlerin böylesi maçlarla tecrübe kazanacaklarını belirterek, organizasyonda emeği geçenleri kutlayarak, çeyrek finalde mücadele verecek takımlara başarı diledi.

0
mutlu
Mutlu
0
_zg_n
Üzgün
0
sinirli
Sinirli
0
_a_rm_
Şaşırmış
0
komik
komik
0
vir_sl_
Virüslü
Şerifalioğlu finale gidiyor: 6-4
Yorum Yap

Tamamen Ücretsiz Olarak Bültenimize Abone Olabilirsin

Yeni haberlerden haberdar olmak için fırsatı kaçırma ve ücretsiz e-posta aboneliğini hemen başlat.

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Uygulamayı Yükle

Uygulamamızı yükleyerek içeriklerimize daha hızlı ve kolay erişim sağlayabilirsiniz.

Giriş Yap

VakaHaber.CoM ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!

Bizi Takip Edin