SORUNLARIN ÇÖZÜMÜ YENİDEN REFAH’TA

featured
service
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Yeniden Refah Partisi Darıca Belediye Başkan Adayı Fatma Kurtuluş, Darıca Farabi Eğitim ve Araştırma Hastanesi’nde acil serviste sıra bekleyen hastaları ziyaret ederek hem geçmiş olsun dileklerini iletti, hem de sıkıntılarını dinledi.

Yeniden Refah Partisi Darıca Belediye Başkan Adayı Fatma Kurtuluş, saha ziyaretlerine devam ediyor. Seçime sayılı günler kala temposunu iyice arttıran Başkan Adayı Kurtuluş, Darıca Farabi Eğitim ve Araştırma Hastanesi’nde acil serviste sıra bekleyen hastaları ziyaret ederek hem geçmiş olsun dileklerini iletti, hem de sıkıntılarını dinledi. Acil servisteki hastaların yoğunluktan şikayetlerini de not alan Kurtuluş, göreve geldiğinde ilk icraatlarından birisinin Darıca Farabi Eğitim ve Araştırma Hastanesi’nin gerçek manada ‘Araştırma Hastanesi’ olarak hizmete gireceğini açıkladı.

ACİL ÇOCUK MÜDAHALE POLİKLİNİĞİ Ziyaretlerinin ardından açıklamalarda bulunan Yeniden Refah Partisi Darıca Belediye Başkan Adayı Fatma Kurtuluş, “Saha ziyaretlerimize bugün Darıca Farabi Eğitim ve Araştırma Hastanesi acil servisi ile devam ettik. Şifa bekleyen hastalarımıza geçmiş olsun dileklerimizi iletip, sıkıntılarını dinledik. Hastalarımız yoğunluktan ve beklemekten muzdarip” dedi. Vatandaşlara, göreve geldikten sonra ilk icraatlarından birinin Diş Hastanesi açmak olduğunu müjdeleyen Kurtuluş, “Ateşli hastalıklara sahip çocuklarımız ne yazık ki sıra beklemek zorunda kalıyor. Eğer göreve geldikten sonra kaynaklar imkan verirse Acil Çocuk Müdahale Polikliniği kurmak istiyoruz” diye konuştu.

0
mutlu
Mutlu
0
_zg_n
Üzgün
0
sinirli
Sinirli
0
_a_rm_
Şaşırmış
0
komik
komik
0
vir_sl_
Virüslü
SORUNLARIN ÇÖZÜMÜ YENİDEN REFAH’TA

Tamamen Ücretsiz Olarak Bültenimize Abone Olabilirsin

Yeni haberlerden haberdar olmak için fırsatı kaçırma ve ücretsiz e-posta aboneliğini hemen başlat.

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Uygulamayı Yükle

Uygulamamızı yükleyerek içeriklerimize daha hızlı ve kolay erişim sağlayabilirsiniz.

Giriş Yap

VakaHaber.CoM ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!

Bizi Takip Edin