TGF heyeti Gebze’ye hayran kaldı

featured
service
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Başkanlar Konseyi toplantısı için Gebze’ye gelen TGF heyeti Gebze ve çevresine hayran kaldı.

Gebze Gazeteciler Cemiyeti’nin ev sahipliğinde gerçekleşen program kapsamında Türkiye’nin dört bir yanından gelen TGF heyeti 22-24 Nisan tarihleri arasında Darıca Bayramoğlu’ndaki Kocaeli Büyükşehir Belediyesi Balyanoz Eğitim Tesisleri’nde konaklıyor.

Başkan Büyükgöz TGF heyetini ağırladı

Programın ilk gününde TGF heyetine Gebze’nin Eskihisar Köyü’ndeki Güzide Balık Restoranında bir yemek veren Gebze Belediye Başkanı Zinnur Büyükgöz, Gebze’nin hem sanayi hem de bilişim, tarih, turizm ve tarım yönünden Türkiye’nin en önemli kentlerinden biri olduğunu belirterek, “Ülke gelirinin yüzde 13’ünü karşılayan Gebze, kişi başına düşen gelir açısından Türkiye’de ilk sırada. Gündüz nüfusu 1,5 milyona ulaşan Gebze Hem konumu hem ulaşımı hem de üretimi ile ülkemizin en büyük kentlerinden. Gazetecilik gibi önemli bir mesleğin mensuplarının şehir dışından Gebzemize gelmesi ve bu zenginlikleri görmesi de bizim açımızdan çok önemli, hepiniz hoş geldiniz. Sizlerin sayesinde ilçemizin adı çok daha geniş alanlarda ve mecralarda tanıtılmış olacak” diye konuştu.” diye konuştu.

LEVENT ALTUN; GEBZE VE BASIN İÇİN ÖNEMLİ BİR TOPLANTI

TGF Genel Başkan Yardımcısı ve Gebze Gazeteciler Cemiyeti Başkanı Levent Altun, 69. Başkanlar Konseyi toplantısında hem mesleki sorunların dile getirileceğini hem de Gebze’nin tarihi ve turistik yerlerinin gezilecek olmasının Gebze adına önemli olduğunu vurguladı.

YILMAZ KARACA’DAN BAŞKAN BÜYÜKGÖZ’E TEŞEKKÜR

TGF Genel Başkanı Yılmaz Karaca da, TGF heyetini ağırlayan Gebze belediye başkanı Zinnur Büyükgöz’e teşekkür ederek, “Güzel Gebze’de olmaktan biz de mutluyuz. TGF olarak Anadolu basınının sesi olmak için çalışmalarımızı sürdürüyoruz. Bu konuda bize destek olan Gebze Belediye Başkanı Zinnur Büyükgöz’e teşekkür ediyorum” dedi.


TGF heyeti Eskihisar sahilini ve Eskihisar Kalesi’ni çok beğendi.
TGF heyeti daha sonra ise Darıca’daki Faruk Yalçın Hayvanat Bahçesi’ni gezdi. Türkiye’nin ilk ve tek özel hayvanat bahçesi olan Faruk Yalçın Hayvanat Bahçesi’nde yüzlerce hayvanı yerinde gören gazeteciler, sevimli hayvanları heyecanla incelediler ve keyifli anlar yaşadılar.

0
mutlu
Mutlu
0
_zg_n
Üzgün
0
sinirli
Sinirli
0
_a_rm_
Şaşırmış
0
komik
komik
0
vir_sl_
Virüslü
TGF heyeti Gebze’ye hayran kaldı

Tamamen Ücretsiz Olarak Bültenimize Abone Olabilirsin

Yeni haberlerden haberdar olmak için fırsatı kaçırma ve ücretsiz e-posta aboneliğini hemen başlat.

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Uygulamayı Yükle

Uygulamamızı yükleyerek içeriklerimize daha hızlı ve kolay erişim sağlayabilirsiniz.

Giriş Yap

VakaHaber.CoM ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!

Bizi Takip Edin