YORMAZ’DAN BAKAN YERLİKAYA’YA ÖVGÜ DOLU SÖZLER

featured
service
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Genel Merkezi Gebze’de bulunan 4 Duvar Derneği’nin Genel Başkanı Özkan Yormaz, İçişleri Bakanlığı’nın yurt genelinde yürüttüğü operasyonların toplumun huzur ve asayişi için önemine dikkat çekti.

İçişleri Bakanı Ali Yerlikaya tarafından açıklanan 180 günlük verilerin temiz ve huzurlu bir toplum oluşması yönünde takdiri hakkettiğini belirten Yormaz “ Kolluk güçlerimizin üstün operasyon yeteneği ile oluşan bu tablonun Türkiye için umut verici olduğunu söyleyebiliriz. Terör başta olmak üzere Uyuşturucu, organize suçlar, kaçakçılık, siber suçlar, kadına yönelik şiddet ve göçmen kaçakçılığı ile mücadelede kararlı bir politika izleyen İçişleri Bakanımızın bu duruş ve tutumundan ziyadesi ile memnunuz “dedi.

Suça teşvik eden unsurların ortadan kaldırılması, suçun önlenmesi ve özellikle uyuşturucu ile mücadelede 4 Duvar Derneği olarak Türkiye genelinde uygulanabilir projeler hazırladıklarını ifade eden Genel Başkan Özkan Yormaz yaptığı yazılı açıklamada “ İçişleri Bakanımız Sayın Ali Yerlikaya tarafından açıklanan 180 günlük veriler Türk toplumunun içine sürüklenmek istenilen bataklığın büyüklüğünü gösteriyor. Bu bataklığın kurutulması için devlet – vatandaş iş birliğine koşulsuz ihtiyaç var. Dış güçlerin desteği ile planlanan 82 bombalı saldırı girişiminin etkisiz hale getirilerek bölücü hainleri ele geçirilmiş olması, 1973 şehir operasyonu, kırsalda gerçekleştirilen 10 binin üzerindeki operasyonla 500’ün üzerinde bölücü hainin etkisiz hale getirilmiş olmasından ülkemiz ve milletimiz adına mutluyuz.

Organize suç örgütlerine yönelik operasyonlarda, 4 bin 303 şüpheli gözaltına alınması ve bunlardan 1304’ünün tutuklanması bu örgütlerin ağına düşürülmek istenilen gençlerimizin kurtarılması anlamında önemli bir gelişmedir.

Özellikle uyuşturucu ile mücadelede göreve geldiği günden bu yana kararlılıkla adımlar atan İç İşleri bakanımızı destekliyor, operasyonların aralıksız olarak devamını temenni ediyoruz.

Narkotik vaka analiz sistemi (NARVAS)’ın 1 Ocak 2024 itibarıyla tüm Türkiye’de kullanılacak olmasının da uyuşturucu ile mücadelede çok önemli bir adım olacağına eminiz.

İşte tam bu noktada İç İşleri Bakanlığımızın yürüttüğü bu operasyonlara tüm halkımızın destek vermesi, ihbar mekanizmalarının kullanılarak suç bataklığının kurutulması için katkı sağlanmasının gelecek nesillerimiz için çok değerli olacağına inanıyoruz. Devletimiz ve milletimizin bekası ve huzuru için görev başında olan Silahlı kuvvetler personeline ve emniyet güçlerine Allah güç versin.”

0
mutlu
Mutlu
0
_zg_n
Üzgün
0
sinirli
Sinirli
0
_a_rm_
Şaşırmış
0
komik
komik
0
vir_sl_
Virüslü
YORMAZ’DAN BAKAN YERLİKAYA’YA ÖVGÜ DOLU SÖZLER

Tamamen Ücretsiz Olarak Bültenimize Abone Olabilirsin

Yeni haberlerden haberdar olmak için fırsatı kaçırma ve ücretsiz e-posta aboneliğini hemen başlat.

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Uygulamayı Yükle

Uygulamamızı yükleyerek içeriklerimize daha hızlı ve kolay erişim sağlayabilirsiniz.

Giriş Yap

VakaHaber.CoM ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!

Bizi Takip Edin