1. Haberler
  2. Güncel
  3. Zafer Partisi Tıp Bayramını Kutladı

Zafer Partisi Tıp Bayramını Kutladı

featured
service
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Zafer Partisi Gebze Belediye Başkan adayı Dr. Koray Topçu TIP Bayramı nedeniyle Gebze Sağlık Müdürü İlhan Kadıoğlu’nu ziyaret etti. Topçu ayrıca Fatih Devlet Hastanesine de gitti

Zafer Partisi Gebze Belediye Başkan adayı Doktor Koray Topçu 14 Mart TIP Bayramını es geçmedi. Kendisi de sağlık emekçisi olan Topçu ilk ziyaretini Gebze ilçe Sağlık Müdürü İlhan Kadıoğlu’na yaptı. Zafer Partisi Gebze ilçe Başkanı Funda Özkara ile birlikte Kadıoğlu’nu ziyaret eden Dr. Topçu, Kadıoğlu’nun şahsında tüm sağlık emekçilerinin bayramlarını kutladı. Zafer Partisi Gebze Belediye Başkan adayı Dr. Koray Topçu, Fatih Devlet Hastanesi Başhekimi Dr. İlyas Sarı’yı ve hastane çalışanlarını da ziyaret ederek tebrik etti

DR.TOPÇU MESAJ YAYINLADI 

Dr. Koray Topçu, “Sağlık çalışanlarımıza yönelik her türlü şiddeti kategorik olarak kınıyorum. Bu kabul edilemez davranışlar, toplumumuzun temel değerlerine ve insan haklarına aykırıdır. Sağlık çalışanlarımızın güvenliği, onlara olan saygımızın en temel göstergesidir,” dedi.

Doktorlarımızın ve sağlık çalışanlarımızın yurt dışına gitmesini önlemek için, onlara ülkemizde daha iyi çalışma koşulları ve daha cazip kariyer fırsatları sunmalıyız. Bu, hem sağlık sistemimizin kalitesini artıracak hem de vatandaşlarımıza daha iyi sağlık hizmetleri sunmamızı sağlayacak.

Seçildiğimiz takdirde sağlık çalışanlarımızın çalışma şartlarının iyileştirilmesi, Sağlık çalışanlarımızın hak ettikleri saygıyı ve destekleri görmeleri için elimizden geleni yapacağız” dedi.

0
mutlu
Mutlu
0
_zg_n
Üzgün
0
sinirli
Sinirli
0
_a_rm_
Şaşırmış
0
komik
komik
0
vir_sl_
Virüslü
Zafer Partisi Tıp Bayramını Kutladı
Yorum Yap

Tamamen Ücretsiz Olarak Bültenimize Abone Olabilirsin

Yeni haberlerden haberdar olmak için fırsatı kaçırma ve ücretsiz e-posta aboneliğini hemen başlat.

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Uygulamayı Yükle

Uygulamamızı yükleyerek içeriklerimize daha hızlı ve kolay erişim sağlayabilirsiniz.

Giriş Yap

VakaHaber.CoM ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!

Bizi Takip Edin