1. Haberler
  2. Güncel
  3. Gebze’yi değiştireceğiz israfa son vereceğiz”

Gebze’yi değiştireceğiz israfa son vereceğiz”

featured
service
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Zafer Partisi Gebze Belediye Başkan Adayı Koray Topçu Şahin Medya Grubunun bölgede en fazla dinlenen radyosunda Radyo Mavi’ye konuk oldu.

Zafer Partisi Gebze Belediye Başkan Adayı Koray Topçu Şahin Medya Grubunun bölgede en fazla dinlenen radyosunda Radyo Mavi’ye konuk oldu. Zafer Partisi Belediye Başkan Adayı Koray Topçu Radyo Mavi’ye konuk olarak Bahar Güneş’in sorularını yanıtladı.

SURİYE POLİTİKASI

“Suriyeliler elbette ülkelerine gitsinler diyoruz. Suriyelileri gönderme politikamız abartılıyor. Biz Güvenlik açığından bahsediyoruz. Diyoruz ki gönderilsin. Yoksa bir ırk yok edilsin ortadan kaldırılışın gibi bir durum söz konusu değil. Bu algı operasyonu Zafer Partisi’nin yükselişinin önünü kesmek için yapılıyor. 13 milyon sığınmacının bizim ülkemizde ne işi var. Bunlar İsrail-ABD projeleri. Zafer Partisi Atatürk’e Cumhuriyetin temel ilkelerine, Kuva-i Milliye ruhuna sahip olduğu için tercih ettiğim içinde yer almaktan onur duyduğum bir partidir.”

Topçu, “ Bizim derdiğimiz burayı iyi veya kötü yönetelim derdi değil. Bu şehrin bir adı yok. Rengi yok, kendine ait bir özelliği yok. Bunu düzeltmek için yola çıkmamak yanlıştır. Ben bu yanlışa düşmem, üzerime düşeni yapmak isterim. Sadece buraya gelmek için kaç sokak dolaştık. Trafikte büyük bir karmaşa var. Bütün bu işler baskıcı, despot, ben istediğimi yaparım tarzı bir yönetim bu sonucu getirdi. Tartışmadan araştırmadan projelendirmeden yapılan işler Gebze’yi yaşanması güç bir noktaya getirdi.

PİDE ALAMAYAN VATANDAŞ VAR! 

41 Kart üzerinden sığınmacılara para verirken, benim vatandaşım evine Ramazan ayında sıcak bir pide götüremiyor. Biz buna razı oluruz. Gebze belediyesinin kaynaklarını halka kullanmak gerekirken neden sığınmacılara verelim.

Ben seçilirsem sığınmacılara tek kuruş yardım yapmayacağım. Bunu net olarak söylüyorum. Gebze’de biz yaşıyoruz, vergisini veriyoruz. Gebze bizim. Dışarıdan gelen sığınmacıların kenti değil. Biz onlara göre bir sistem kuramayız. Bu kenti eski haline getirmek gerekir. Biz bunu yapacağız.

Eskiçarşı, Yeni çarşı, Çoban Mustafa Paşa bir bütün olacak. Kent Meydanını düzenleyeceğiz. Spor alanları kuracağız. Trafik için özel önlemler alacağız. Tek yollar bu kentin trafiğini felç ediyor. Bunu kaldıracağız.

ENGELLİLERE ENGEL ÇIKARTIYORLAR 

“Ben ortopedik engelli bir adayım. Bu kentte engelli bir yurttaşın yaşaması mümkün değil. Bu şehir size yasak, Kent meydanı yasak, Çarşı yasak. Hiçbir dükkânın diğer kotlarla aynı değil, merdivenler aynı değil. Estetik yok kalite yok. Bunun esnafla ilgili yok. Bunu belediye yapacak. Kentin merkezi, ara sokaklar karanlık. Böyle bir kent olur mu?

FUAR ALANI KURACAĞIZ

Bu şehrin bilinci yok. Önce bilinç oluşturacağız. Gebze’den geçenler Gebze’yi pas geçip gidiyor. Girişimiz bile yok. Tarihi eserlerimizi kim biliyor. Bu şehri bir ad katacağız. Herkes Gebze’yi tanıyacak. Fuar alanı yapacağız. Büyük bir fuar alanımız olacak. Bu fuar çok amaçlı kullanılacak. Deprem bölgesindeyiz. Gündüz 1 milyon gece 500 bin nüfusu olan bir kent böyle bir afet durumunda ne yapacağız. Su tuvalet ihtiyaçları nasıl karşılanacak biz burada mobil hizmet araçları ve alanları kuracağız. Fuar alanında kültür ve sanat aktiviteleri ile ailelere yardımcı olacak ürünlerini pazarlaması sağlanacak. Gebze Büfeleri kuracağız, Gebze’nin ürünlerini üretilen sebzeyi, peyniri yoğurdu buradan halka satacağız. Onlara destek olacağız.

ESKİHİSAR SİL BAŞTAN ELE ALINACAK 

Osman Hamdi Bey çok önemli bir arkeolog ve ressam. Bu ismi bu kadar yok saymak Gebze’yi ait bir durum Eskihisar’a değiştireceğiz. Tarihi ve turistik bir bölge haline getireceğiz.

5 yıl sonra Gebze Türkiye’nin uzay Merkezi olacak. Gebze’nin teknolojik alt yapısı uygun. Bu konuda adımlar atacağız. Havada uçan kuştan, sokaktaki kediden köpekten sorumlu tutacağımız kendimizi onları koruyacağız.

DEPREM İÇİN ÖZEL ÖNLEM ALACAĞIZ 

Benim dönemimde deprem olsa tek bir ev yıkılsa yemin ediyorum kendimi gidip Adalete teslim olacağım. Kendim gideceğim. Neden? Asla sağlıksız bir bina yapılmasına izin vermeyeceğim. Bu kentin zeki çocuklarının il dışına gitmesinin önüne geçeceğiz, gençlere sosyal, kültürel ve sportif yaşam alanları kuracağız. Sanat ve spora önemli yatırımlar yapacağız.

ÇOCUKLARA İKİ ÖĞÜN YEMEK 

Mahalle komşulukları için adımlar atacağız. Her mahalleye kreş açacağız, kadınlarımızın üretime katkı sunmasını sağlayacağız. Nereden yapılacak? İsrafın önünü kesince bütün bunların kaynağı hazır. Bütün ihaleler şeffaf olacak, halk bunları görecek.

Bulunduğum belediyede ben dâhil bütün belediye başkan yardımcılarının kapısı olmayacak. Zafer Partisi belediyesinde hiçbir çocuk aç kalmayacak tek öğün mutlaka yemek verilecek. Bu konuda muhtarlarla birlikte çalışacağız. O çocukların kahvaltılarını, öğlen yemeklerini biz karşılayacağız. O yardımları hiç kimse görmeyecek. Yardımlar siyasi malzeme olarak kullanılmayacak buna asla müsaade etmeyeceğiz. Eski Mahalle pazarları sistemine geri döneceğiz. Gidiş ve gelişi kolaylaştıracağız. Yaşlılar için özel bir ekip onların gitme-gelmke, alışveriş işlerinde yardımcı olacaklar.

ÇOK BAŞARILI OLACAĞIZ 

Gebze bize büyük ilgi gösteriyor. Genç bir ekiple alandayız. Halkımız bizi seviyor, bize destek veriyorlar. Birlikte başaracağız. Genel Başkanımız kentimizi ziyaret etti. Programımızda mitingc yoktu. İnsanlar bir araya geldi. Miting havasında bir toplantı oluştu. Genel Başkanımız esnafları ziyaret ederek hatırlarını ve sorunlarını sordu. Bu ziyaret bize Zafer Partisi’nin artık halkın umudu olduğunu da göstermesi açısından moral verdi.” 

Zafer Partisi hiç bir çalışma yapmadan Milletvekilliği seçimlerinde yüzde 3 oy aldık 9 bin seçmene tekamül ediyor. Ama Gebze bu seçimlerde rekor oy verecek. Biz ne oy alırsak alalım 31 Mart itibariyle siyaset böyle kalmayacak. Biz başarılı bir sonuç alacağız. 

Ben bu kenette yaşıyorum, bu kentin çocuğuyum, dışarıdan ithal bir aday değilim. Seçilmesem de bu kentte yaşamaya sorunları anlatmaya Gebze için mücadele etmeye devam edeceğiz. ” 

0
mutlu
Mutlu
0
_zg_n
Üzgün
0
sinirli
Sinirli
0
_a_rm_
Şaşırmış
0
komik
komik
0
vir_sl_
Virüslü
Gebze’yi değiştireceğiz israfa son vereceğiz”
Yorum Yap

Tamamen Ücretsiz Olarak Bültenimize Abone Olabilirsin

Yeni haberlerden haberdar olmak için fırsatı kaçırma ve ücretsiz e-posta aboneliğini hemen başlat.

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Uygulamayı Yükle

Uygulamamızı yükleyerek içeriklerimize daha hızlı ve kolay erişim sağlayabilirsiniz.

Giriş Yap

VakaHaber.CoM ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!

Bizi Takip Edin